Wavin har produksjon i Løken, Høland

Slik kan Wavins Håndlaget-avdeling bidra på både VA og VVS 

Spesialdeler fra Håndlaget-avdelingen kan spare deg for tid, penger og være helt avgjørende for prosjekter på både VA og VVS.

Uansett om du er en rørlegger, arkitekt, ingeniør, konsulent eller entreprenør som arbeider med VA eller VVS, vil Wavin’s Håndlaget-avdeling kunne hjelpe deg dersom du plutselig havner i en knipe. I løpet av et år leverer denne avdelingen over 250 spesialprodukter til godt fornøyde kunder. Det finnes svært lite denne avdelingen ikke kan ta seg av.   

 

Lager spesialdeler som redder alle typer prosjekter

Det renner stadig inn henvendelser til Wavin’s Handlaget-avdeling. Her kan bestillingene være velkjente, eller noe de ansatte aldri har vært borti tidligere. Noen prosjekter risikerer store forsinkelser dersom de ikke får tak i en eller flere spesialdeler svært raskt, andre ønsker å skreddersy løsninger til kompliserte situasjoner eller planer. Hver eneste dag arbeides det med helt unike produkter i Håndlaget-avdelingen, noe som er med på å redde mange ulike prosjekter. Uansett hva som blir forespurt vil denne avdelingen kunne fikse det. 

Håndlaget-avdelingen er viden kjent for å være svært kunnskapsrike, effektive, raske, og gode på å ta seg av alt arbeidet som havner i deres fang. Dette har resultert i et godt rykte hos kunder, og stolte ansatte som står på hver dag.  

Les også: Håndlaget på strak arm

 

Når har man bruk for spesialdeler fremfor standardvarer?

Selv om Wavin har markedets bredeste utvalg standardvarer, vil det alltid kunne oppstå behov for spesialdeler som må skreddersys. Eksempler på situasjoner som krever spesialdeler kan være:

  • Arbeid hvor materialvalg, vinkler på inn- og utløpsrør eller sammensetninger av rørdimensjoner ikke finnes som standardløsninger.
  • Rehabiliterings- og vedlikeholdsjobber hvor man ikke har oversikt over dimensjonene.
  • Akutte skader som fører til at et anlegg vil være ute av drift inntil spesialdeler er på plass.
  • Andre typer spesialdeler som oftere trengs, men som det ikke lønner seg for Wavin å produsere i store kvantum.

Spesialdeler kan være svært ressursbesparende

I akutte situasjoner kan mangler på deler skape store forsinkelser, som igjen kan føre til høye utgifter. Tid er som kjent penger. Dersom du bestiller dine spesialdeler av Wavin kan du være sikker på at våre ansatte kaster seg rundt og jobber på spreng for å få delene levert så raskt som mulig, ja til og med samme dag som bestillingen tikker inn dersom det behøves.

Hos oss jobbes det alltid med innovative løsninger, som kan virke ressursbesparende både når det kommer til kostnader og miljø. Vi har for eksempel hjulpet en kunde med å spare 25 prosent av kostnadene sine på et standard grenrør, ved å skreddersy en løsning på avgreningen til et 800-rør. Plasten vi benytter til rør og rørdeler er også både miljøvennlig og energieffektiv – så du kan skaffe deg løsninger som er litt snillere for lommeboka, samtidig som det gir deg litt bedre samvittighet.   

Les også: Vi sier aldri nei. Vi sier alltid: «Dette klarer vi»

 

Hvordan kan du sikre deg spesialdeler fra Wavin sin Håndlaget-avdeling?

I Wavin ser vi generelt en stor etterspørsel etter vår Håndlaget-avdeling sine løsninger. For å sikre en effektiv prosess vektlegger vi rask, men grundig kommunikasjon med alle våre kunder før spesialdeler produseres.

Som kunde er det viktig at du tar deg tid til å skissere ditt behov. Vi hjelper til med å fintegne det du trenger i riktig målestokk, og sender det så tilbake til deg med et prisestimat og en antatt leveringstid. Deretter gjenstår det bare å godkjenne planene.

Vår Håndlaget-avdeling ønsker seg 14 dager leveringstid på spesialprodukter, i de tilfellene det er mulig å planlegge det slik. På den måten vil de ansatte kunne levere et ferdig produkt raskere, dersom det skulle komme inn en hastesak. Det finnes mange eksempler på kunder som har måttet stoppe prosjekter i mangel på riktig del, og i slike tilfeller hiver de ansatte seg rundt og leverer skisser til godkjenning, samt produserer produktet på en og samme dag. I noen tilfeller går også delen ut med budbil samme dagen som bestillingen kom inn.

Håndlaget-avdelingen sørger for spesialdeler til VA og VVS

Mange ulike prosjekter har fått god hjelp av Wavin sin Håndlaget-avdeling. Blant våre større kunder kan vi nevne treningsbanen på Lerkendal og hovedbanen på Sogndal. Heggestadmoen Gjenvinningsstasjon i Trondheim, som bestilte hele 50 ulike spesialkummer til sitt prosjekt, og Heidenreich, Ahlsell og Brødrene Dahl. Vi har gjennom bred erfaring utviklet en høy kompetanse, og ønsker selvfølgelig gamle og nye kunder velkommen til å bestille spesialdeler til VA og VVS fra oss. 

Dersom du har noen spørsmål angående vår Håndlaget-avdeling, eller du ønsker å legge inn en bestilling, kan du ta kontakt med kundeservice.