BIM Senter

Vi har utviklet Revit innholdspakker til BIM spesielt for det norske markedet. Innholdspakkene har intelligent hjelpefunksjon, slik at du raskest mulig ser en "as built" løsning, uten risiko for at du kan ha valgt produkter som enten ikke er tilgjengelige, ugyldige koblinger e.l.  Du får 100% sikker produktidentifikasjon - helt ned på bransjenummer.
Slik sparer du tid og penger!  

Se Wavins innholdspakker i BIM Revit, registrer deg og last ned!

Ved å registrere deg lager du en personlig profil. Med denne profilen har du alltid enkel tilgang til våre Revit pakker. Vi lagrer dine data for å kunne sende deg oppdateringer når disse foreligger, f.eks om nye versjoner av innholdspakkene. Dette innebærer også en aksept av at vi kontakter deg for å avdekke om du har behov for support, og hvordan du oppfatter bruken av filene. 

AquaCell

AquaCell er Wavins slitesterke semi-inspiserbare kassett for fordrøyning og infiltrasjon

Registrer Allrede registrert

Q-Bic Plus overvannskassett

Bruk Wavins Q-Bic Plus enheter når du ser etter den beste løsninger for optimal overvannshåndtering av store volum. Wavin Q-Bic Plus passer til både fordrøyning og infiltrasjon og vil gi deg optimal ytelse i 50 år under de tøffeste forhold. Modulenes design gjør at installasjonen går raskere og tankens fleksible design gjør det er optimal for ...

Registrer Allrede registrert

AS Plus

Wavin AS+ oppfyller de strengeste kravene til støyreduksjon og har unike monteringsegenskaper. Med vårt verktøy Wavin SoundCheck kan vi sikre deg optimal støyreduksjon med alle plastsystemenes fordeler.

Registrer Allrede registrert

SiTechPlus

Vi har økt vekten på monteringsdelene for å få bedre akustisk komfort ved vanngjennomstrømning. Med sine fleksibIe monteringsløsninger og pakningssystem er SiTech+ en komplett løsning for avløpsvann i bygninger.

Registrer Allrede registrert

PP Wafix

Wafix PP er Wavins unike innomhus avløpssystem. Systmet er utviklet for å takle alle utfordringer som et moderne avløpssystem møter .

Registrer Allrede registrert

Pex-rør

Tappevann må transporteres på en sikker måte fra innvendig stoppekran frem til hvert enkelt tappested. Alle rør og komponenter Wavins PEX serie er underlagt en streng kvalitetskontroll og oppfyller de kravene som gjelder for transport av tappevann.

Registrer Allrede registrert

Alupex pressfittings K5

Wavin Tigris Alupex K5 pressfittings

Registrer Allrede registrert

Alupex pressfittings M5

Wavin Tigris Alupex pressfittings M5

Registrer Allrede registrert

Ekoplastik PPR deler

Systemet Ekoplastik er et plastrørsystem til distribusjon av kaldt- og varmtvann i bygninger, gulv- og sentralvarme og luftkondisjonering. Dette er et høykvalitets PP-rørsystem med flere unike egenskaper.

Registrer Allrede registrert

X
Dette nettstededet bruker Cookies (informasjonskapsler)
Jeg aksepterer