Dette er den plattformen vi i Norsk Wavin treffer de fleste av markedets beste på utbygging av fiber-infrastruktur!

FTTH 2018

I år er vi 57 personer fra 19 selskaper som reiser sammen med ett felles mål, å skape relasjoner og finne mange nye løsninger samt ideer for hvordan bygge løsning orienterte fibernett i Norge!

Vi har et tett program -  dagene i Valencia er fullspekket med talere og workshops som pågår i en parallellsesjon med Europas største messe for fiberutbygging.

 

Her har Mexichem stor stand hvor produkter fra bl.a Wavin er godt representert og hvor kjernen til Datacom er samlet.Tidsfristen for påmelding var 01.12.2017 og det ble raskt fylt opp.   Derfor kommer vi tilbake med fyldig dekning av fagstoffet for dere som ikke fikk anledning denne gang.  

 

 

Europas største Telecom konferanse

Parallellsesjoner med Talere, sesjoner og workshop:

  • Den store utrullingen ut av FTTH rundt i Europe krever nye løsninger og metoder!
  • Veien til 5G vil bli brolagt av fiber. Når det kommer til avanserte mobile datanettverk og -tjenester, er navnet på spillet fibertetthet
  • Hva ser neste generasjons fibernettverk ut? Hvordan planlegger du sluttbrukerens krav i 2025 og utover mens du holder øye med OPEX og CAPEX?
  • Hva er de viktigste ingrediensene i en vellykket engrosfibervirksomhet?
  • Hva er de viktigste mulighetene og utfordringene for distribusjon av fiberinfrastruktur? 
  • Hva er forskjellig for kobbernettoperatører og kabelnettoperatører når de flytter til fiber?
  • Etter hvert som den nye europeiske elektronisk kommunikasjonskode blir fullført i lovgivningsforhandlingene, drøfter dette panelet på høyt nivå noen av de mest debatterte reguleringsspørsmålene. Trenger vi nye reguleringsverktøy for å takle tette oligopoler, altså en mellomting mellom monopol og perfekt konkurranse?

Benyttede løsninger

Tilleggstjenester