BIM Senter

Vi har utviklet Revit innholdspakker til BIM spesielt for det norske markedet. Innholdspakkene er utstyrt med en intelligent hjelpefunksjon, som lar deg komme raskest mulig til en "as built" løsning, uten risiko for at du kan ha valgt produkter som ikke er tilgjengelige, ugyldige koblinger e.l.  Du får også en 100% sikker produktidentifikasjon - helt ned på bransjenummer.

Slik sparer du tid og penger!

 

 

BIM Intro

BIM Revit manual

BIM Revit hjelp

 

Manualen gir god hjelp til å komme igang, og til detaljert bruk av pakkene, særlig om du skal beregne mer komplekse installasjoner.   

 

I tillegg har vi laget detaljerte instruksjonsvideoer, som ligger fritt tilgjengelige på Youtube. 

Se Wavins innholdspakker i BIM Revit, registrer deg og last dem ned gratis.

 

Ved å registrere deg lager du en personlig profil. Med denne profilen har du alltid enkel tilgang til våre Revit pakker. Vi vil lagre dine data for å kunne sende deg oppdateringer når disse foreligger, f.eks om nye versjoner av innholdspakkene. Dette innebærer også en aksept av at vi kontakter deg for å avdekke om du har behov for support, og hvordan du oppfatter bruken av filene. 

 

Vi har også en utfyllende manual tilgjengelig,  denne laster du ned HER

BIM Nedlastinger

Asto

Med Asto har Wavin satt standarden for støydempende rørsystemer i plast. Med en komplett dimensjonrekke i Astorør, gjennomtenkte løsninger og høy kvalitet er dette et rørsystem som kan gjøre forskjellen.

Registrer Allerede registrert Login

Wavin SiTech+

Vi har økt vekten på monteringsdelene med 20 % for å få bedre akustisk komfort ved vanngjennomstrømning. Med sine fleksibIe monteringsløsninger og pakningssystem er SiTech+ en komplett løsning for avløpsvann i bygninger.

Registrer Allerede registrert Login

Wafix PP

Wafix PP er Wavins unike innomhus avløpssystem. Systmet er utviklet for å takle alle utfordringer som et moderne avløpssystem møter .

Registrer Allerede registrert Login

Q-Bic Plus

Bruk Wavins Q-Bic Plus enheter når du ser etter den beste løsninger for optimal overvannshåndtering av store volum. Wavin Q-Bic Plus passer til både fordrøyning og infiltrasjon og vil gi deg optimal ytelse i 50 år under de tøffeste forhold. Modulenes design gjør at installasjonen går raskere og tankens fleksible design gjør det er optimal for alle prosjekter.

Registrer Allerede registrert Login