BIM Senter

Vi har utviklet Revit innholdspakker til BIM spesielt for det norske markedet. Innholdspakkene har intelligent hjelpefunksjon, slik at du raskest mulig ser en "as built" løsning, uten risiko for at du kan ha valgt produkter som enten ikke er tilgjengelige, ugyldige koblinger e.l.  Du får 100% sikker produktidentifikasjon - helt ned på bransjenummer.

Slik sparer du tid og penger!  

BIM Intro

Se Wavins innholdspakker i BIM Revit, registrer deg og last ned!

Ved å registrere deg lager du en personlig profil. Med denne profilen har du alltid enkel tilgang til våre Revit pakker. Vi vil lagre dine data for å kunne sende deg oppdateringer når disse foreligger, f.eks om nye versjoner av innholdspakkene. Dette innebærer også en aksept av at vi kontakter deg for å avdekke om du har behov for support, og hvordan du oppfatter bruken av filene. 

BIM Nedlastinger

Asto

Med Asto har Wavin satt standarden for støydempende rørsystemer i plast. Med en komplett dimensjonrekke, gjennomtenkte løsninger og høy kvalitet er dette et rørsystem som oppfyller de strengeste krav.

Registrer Allerede registrert Login

Wavin SiTech+

Vi har økt vekten på monteringsdelene med 20 % for å få bedre akustisk komfort ved vanngjennomstrømning. Med sine fleksibIe monteringsløsninger og pakningssystem er SiTech+ en komplett løsning for avløpsvann i bygninger.

Registrer Allerede registrert Login

Wafix PP

Wafix PP er Wavins unike innomhus avløpssystem. Systmet er utviklet for å takle alle utfordringer som et moderne avløpssystem møter .

Registrer Allerede registrert Login

Q-Bic Plus

Bruk Wavins Q-Bic Plus enheter når du ser etter den beste løsninger for optimal overvannshåndtering av store volum. Wavin Q-Bic Plus passer til både fordrøyning og infiltrasjon og vil gi deg optimal ytelse i 50 år under de tøffeste forhold. Modulenes design gjør at installasjonen går raskere og tankens fleksible design gjør det er optimal for alle prosjekter.

Registrer Allerede registrert Login