BIM Senter

Vi har utviklet Revit innholdspakker til BIM spesielt for det norske markedet. Innholdspakkene har intelligent hjelpefunksjon, slik at du raskest mulig ser en "as built" løsning, uten risiko for at du kan ha valgt produkter som enten ikke er tilgjengelige, ugyldige koblinger e.l.  Du får 100% sikker produktidentifikasjon - helt ned på bransjenummer.

Slik sparer du tid og penger!  

BIM Intro

Se Wavins innholdspakker i BIM Revit, registrer deg og last ned!

Ved å registrere deg lager du en personlig profil. Med denne profilen har du alltid enkel tilgang til våre Revit pakker. Vi lagrer dine data for å kunne sende deg oppdateringer når disse foreligger, f.eks om nye versjoner av innholdspakkene. Dette innebærer også en aksept av at vi kontakter deg for å avdekke om du har behov for support, og hvordan du oppfatter bruken av filene. 

BIM Nedlastinger

Wafix PP

Wafix PP er Wavins unike innomhus avløpssystem. Systmet er utviklet for å takle alle utfordringer som et moderne avløpssystem møter .

Registrer Allerede registrert Login

Wavin SiTech+

Vi har økt vekten på monteringsdelene for å få bedre akustisk komfort ved vanngjennomstrømning. Med sine fleksibIe monteringsløsninger og pakningssystem er SiTech+ en komplett løsning for avløpsvann i bygninger.

Registrer Allerede registrert Login

Asto

Med Asto har Wavin satt standarden for støydempende rørsystemer i plast. Med en komplett dimensjonrekke, gjennomtenkte løsninger og høy kvalitet er dette et rørsystem som oppfyller de strengeste krav.

Registrer Allerede registrert Login

Q-Bic Plus

Bruk Wavins Q-Bic Plus enheter når du ser etter den beste løsninger for optimal overvannshåndtering av store volum. Wavin Q-Bic Plus passer til både fordrøyning og infiltrasjon og vil gi deg optimal ytelse i 50 år under de tøffeste forhold. Modulenes design gjør at installasjonen går raskere og tankens fleksible design gjør det er optimal for alle prosjekter.

Registrer Allerede registrert Login

Wavin tappevann

Uansett om det er en leilighet, et enkelt hus eller et bygningskompleks, skal tappevann transporteres på en sikker måte fra innvendig stoppekran frem til hvert enkelt tappested. Drikkevann er vårt viktigste næringsmiddel, og Wavin bidrar til en sikker levering av denne ressursen med våre rørsystemer for tappevann. Alle rør og komponenter er underlagt en streng kvalitetskontroll og oppfyller de kravene som gjelder for transport av tappevann.

Registrer Allerede registrert Login

Ekoplastik

Systemet Ekoplastik er et plastrørsystem til distribusjon av kaldt- og varmtvann i bygninger, gulv- og sentralvarme og luftkondisjonering. Dette er et høykvalitets PP-rørsystem med flere unike egenskaper. 

Registrer Allerede registrert Login