BIM Senter

Se Wavins innholdspakker i BIM Revit, registrer deg og last dem ned gratis.

Ved å registrere deg lager du en personlig profil. Med denne profilen har du alltid enkel tilgang til våre Revit pakker. Vi vil lagre dine data for å kunne sende deg oppdateringer når disse foreligger, f.eks om nye versjoner av innholdspakkene. Dette innebærer også en aksept av at vi kontakter deg for å avdekke om du har behov for support, og hvordan du oppfatter bruken av filene. 

BIM Nedlastinger

Asto

Med Asto har Wavin satt standarden for støydempende rørsystemer i plast. Med en komplett dimensjonrekke, gjennomtenkte løsninger og høy kvalitet er Asto et rørsystem som kan gjøre forskjellen.

Registrer Allerede registrert Login

Wavin SiTech+

Vi har økt vekten på monteringsdelene med 20 % for å få bedre akustisk komfort ved vanngjennomstrømning. Med sine fleksibIe monteringsløsninger og pakningssystem er SiTech+ en komplett løsning for avløpsvann i bygninger.

Registrer Allerede registrert Login

Wafix PP

Wafix PP er Wavins unike innomhus avløpssystem. Systmet er utviklet for å takle alle utfordringer som et moderne avløpssystem møter .

Registrer Allerede registrert Login

Inspiserbar overvannskassett Q-Bic

Bruk Wavins Q-Bic kassetter, når du forventer å skulle samle store mengder overvann og har behov for en løsning som er lett både å inspisere og vedlikeholde. Vår løsning understøtter både fordrøyning og infiltrasjon, og vi garanterer optimal yteevne i 50 år med trafikkbelastning.

Registrer Allerede registrert Login