BIM Senter

Vi har utviklet Revit innholdspakker til BIM spesielt for det norske markedet. Innholdspakkene har intelligent hjelpefunksjon, slik at du raskest mulig ser en "as built" løsning, uten risiko for at du kan ha valgt produkter som enten ikke er tilgjengelige, ugyldige koblinger e.l.  Du får 100% sikker produktidentifikasjon - helt ned på bransjenummer.
Slik sparer du tid og penger!  

Wavins manual for bruk av innholdspakkene i Revit er fritt tilgjengelig - og lar deg raskt og enkelt komme igang med bruk. Manualen foreligger på Norsk og Engelsk

Vi har også utarbeidet en manual for anvendelse av våre CAD-filer.

 

I tillegg har vi laget detaljerte instruksjonsvideoer der alle funksjonaliteter er godt beskrevet - steg for steg. 

Filmene er samlet i en egen spilleliste, se den på  Youtube!

 

Wavin Revit Plugin 

Vår Wavin Revit Plugin vil gi deg mange funksjoner for å jobbe raskere og bedre. I tillegg til BIM-pakkene våre, vil intelligensen i denne plugin-modulen redusere ledetidene for designet, forhindre feil på forhånd og gi et flott springbrett f.eks mot prefabrikasjon.

 

Wavin Revit lar deg jobbe raskere og bedre

• Bruk fargekoding for rørsystemer • Arbeid med kjøpbare lengder
• Velg nestede komponenter • Evne til å generere IFC-format
• Enkel konvertering av Revit-tegninger
• Automatisk oppretting av prefabrikerte tegninger

Registrer deg for Wavin Revit Plugin

Se Wavins innholdspakker i BIM Revit, registrer deg og last ned!

Ved å registrere deg lager du en personlig profil. Med denne profilen har du alltid enkel tilgang til våre Revit pakker. Vi lagrer dine data for å kunne sende deg oppdateringer når disse foreligger, f.eks om nye versjoner av innholdspakkene. Dette innebærer også en aksept av at vi kontakter deg for å avdekke om du har behov for support, og hvordan du oppfatter bruken av filene. 

AquaCell

AquaCell er Wavins slitesterke semi-inspiserbare kassett for fordrøyning og infiltrasjon

Registrer Allrede registrert

Q Bic Plus overvannskassett

Bruk Wavins Q-Bic Plus enheter når du ser etter den beste løsninger for optimal overvannshåndtering av store volum. Wavin Q-Bic Plus passer til både fordrøyning og infiltrasjon og vil gi deg optimal ytelse i 50 år under de tøffeste forhold. Modulenes design gjør at installasjonen går raskere og tankens fleksible design gjør det er optimal for ...

Registrer Allrede registrert

AS Plus

Wavin AS+ oppfyller de strengeste kravene til støyreduksjon og har unike monteringsegenskaper. Med vårt verktøy Wavin SoundCheck kan vi sikre deg optimal støyreduksjon med alle plastsystemenes fordeler.

Registrer Allrede registrert

SiTechPlus

Vi har økt vekten på monteringsdelene for å få bedre akustisk komfort ved vanngjennomstrømning. Med sine fleksibIe monteringsløsninger og pakningssystem er SiTech+ en komplett løsning for avløpsvann i bygninger.

Registrer Allrede registrert

PP Wafix

Wafix PP er Wavins unike innomhus avløpssystem. Systmet er utviklet for å takle alle utfordringer som et moderne avløpssystem møter .

Registrer Allrede registrert

Pex rør

Tappevann må transporteres på en sikker måte fra innvendig stoppekran frem til hvert enkelt tappested. Alle rør og komponenter Wavins PEX serie er underlagt en streng kvalitetskontroll og oppfyller de kravene som gjelder for transport av tappevann.

Registrer Allrede registrert

Alupex pressfittings K5

K5 er Tigris Alupex pressfittings i plast. K5 passer de fleste verktøy, og med unik akustisk lekkasjevarsling monterer du Wavin Tigris med K5 fittings raskt og sikkert, og kan trykkteste med pressluft. Uansett prosjektstørrelse, tilbyr Wavin Tigris rør og deler som lar deg gjøre en god jobb – hver gang.

Registrer Allrede registrert

Alupex pressfittings M5

Uansett prosjektstørrelse, tilbyr Wavin Tigris rør og deler som lar deg gjøre en god jobb – hver gang. Kjernen i programmet er basert på pålitelige pressfittings. M5 er Tigris Alupex pressfittings i messing. M5 passer de fleste verktøy, og med unik akustisk lekkasjevarslilng monterer du Wavin Tigris med M5 fittings raskt og sikkert.

Registrer Allrede registrert

Ekoplastik PPR deler

Systemet Ekoplastik er et plastrørsystem til distribusjon av kaldt- og varmtvann i bygninger, gulv- og sentralvarme og luftkondisjonering. Dette er et høykvalitets PP-rørsystem med flere unike egenskaper.

Registrer Allrede registrert

Tegra Nedstigning og inspeksjonskummer

Wavins Tegrasortiment byr på stor fleksibilitet i tilkoblinger, stigerør og toppløsninger.

Registrer Allrede registrert

Vi hjelper deg gjerne igang - kontakt meg om ditt prosjekt!

Oleksandra Furman

Oleksandra Furman

BIM ingeniør - E: oleksandra.shelestina@wavin.com

Send email