Wavin Pilsa Gizlilik & Çerez Bildirgesi

Wavin Pilsa Gizlilik & Çerez Bildirgesi

1. Çerez Nedir ve Çerezlerle Kişisel Bilgilerinizi Nasıl Topluyoruz?

Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir. Çerezler genellikle geldikleri internet sitelerinin ismini, "kullanım ömürlerini" (çerezin cihazınızda ne kadar süre kalacağı gibi), ve rastgele verilmiş bir sayıdan oluşan bir değer içerirler.

Çerezleri, Sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

Çerezler ayrıca, Sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin Sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve Sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri Sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

Aşağıda hangi yollarla kişisel veri topladığımızı görebilirsiniz.

A. WAVIN PİLSA HESABI
Wavin Pilsa hesabınıza girerek, dokuman indirme v.b. gibi belli özellikleri kullanabilmeniz için Wavin Pilsa kullanıcı adı, e-mail adresi, soyadı, ad, cinsiyet ve firma adı bilgilerinizi edinir.

B. İLETİŞİM FORMU
İletişim formu ile bize sorduğunuz sorulara ya da taleplerinize cevap verebilmek için e-mail adresinizi ve opsiyonel olarak adınızı ve firma adınız gibi bilgilerinizi ediniriz.

C. BÜLTEN
Wavin Pilsa bültenini size yollayabilmemiz için e-mail bilginizi ve opsiyonel olarak adınız, ünvanınız, firma adınız ve meslek bilginizi ediniriz.

D. ONLINE KAMPANYALAR
Zaman zaman düzenlediğimiz online kampanyalarımız ile bülten üyeliğinde edinilen bilgilerin yanısıra adres, telefon numarası ya da ürün kullanım bilgisi gibi bilgilerinizi de edinebiliriz.

E. E-MAIL PAZARLAMA
Size pazarlama faaliyetleri dahilinde e mail göndermek amacıyla e-mail adresinizi ve opsiyonel olalrak adınızı , firma adınızı, cinsiyetinizi, mesleğinizi bilgi olarak ediniriz.

F. SOSYAL MEDYA
Sosyal medya ile beğenilerinizi, yorumlarınızı ve mesajlarınızı bilgi olarak ediniriz.

G. WAVIN ACADEMY
Wavin Academy ziyaret ya da eğitimine katılmanız durumunda adınız, firma adınız, e-mail adresiniz ve telefon numaranız gibi bilgilerinizi edinebiliriz.

H. ÇEREZLER
Wavin Pilsa web sitesi gezinme verilerinizi toplamak için çerez kullanır.

Çerezler nedir?
Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir. Çerezler genellikle geldikleri internet sitelerinin ismini, "kullanım ömürlerini" (çerezin cihazınızda ne kadar süre kalacağı gibi), ve rastgele verilmiş bir sayıdan oluşan bir değer içerirler.

Wavin Pilsa bilgi toplamal için hangi çerezleri kullanır?
Aşağıda listelenen çerezleri aşağıdakki amaçlara yönelik olarak kullanıyoruz.

Cookie type

First / third party

Explanation

İşlevsellik Çerezleri

1.parti çerezler

Bu cookie’ler, daha kişiselleştirilmiş bir çevrimiçi deneyim için, web sitelerimizin tercihlerinizi (ör. kullanıcı adınız, bulunduğunuz bölge veya kullandığınız dil) hatırlamasını sağlar.Cookie’ler aynı zamanda ziyaretçilerin video izleyebilmelerini, oyun oynayabilmelerini ve bloglar, sohbet odaları ve forumlar gibi sosyal araçları kullanabilmelerini sağlar.

Analytical cookies

1.ve 3.parti çerzler

Wavin Pilsa’da ve diğer web sitelerinde nerelerde gezdiğiniz ve neler yaptığınız hakkında isimsiz toplu veriler sağlar.

Kişiselleştirme Çerezleri

1. ve 3. parti çerezler

Kullanıcı kimliği çerezler, kullanıcıların yalnızca kendi bilgilerini görmeleri için kullanılır.

Birçok internet tarayıcısı, varsayılan olarak çerezleri otomatik olarak kabul etmeye ayarlıdır.Bu ayarları, çerezleri engelleyecek veya cihazınıza çerez gönderildiğinde uyarı verecek şekilde değiştirebilirsiniz. çerezleri yönetmenin birkaç yolu bulunmaktadır. Tarayıcı ayarlarınızı nasıl düzenleyeceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen tarayıcınızın talimat veya yardım ekranına başvurun.

Eğer kullandığımız çerezleri devre dışı bırakırsanız, bu eylem Wavin Pilsa sitelerindeki kullanıcı deneyiminizi etkileyebilir; örneğin Wavin Pilsa sitesinin belirli bölümlerini görüntüleyemeyebilir veya bir Wavin Pilsa sitesini ziyaret ettiğinizde sizin için özelleştirilmiş olan bilgilere ulaşamayabilirsiniz.

Wavin Pilsa sitelerini görüntülemek için farklı cihazlar kullanıyorsanız (ör. bilgisayar, akıllı telefon, tablet vb.), bu cihazların her birindeki her tarayıcının çerez tercihlerinize uygun şekilde ayarlanmış olduğundan emin olmanız gerekir.


2. Kişisel Bilgilerinizi Hangi Durumlarda Paylaşırız

Genel kural olarak kişisel bilgilerinizi Wavin Pilsa dışından herhangi biriyle paylaşmayız. Ancak, kişisel bilgilerinizi güvenilir üçüncü şahıslarla paylaşabiliriz. Ayrıca kişisel bilgilerinizi, bilgilerin yasal gerekçelerle ifşa edilmesinin gerekli olduğuna inandığımız durumlarda, Wavin Pilsa dışındaki şirket, kuruluş veya kişilerle de paylaşabiliriz. Kişisel bilgilerinizi üçüncü bir şahısla paylaşırsak, söz konusu kişilerin bilgilerinizi güvende tutması, istismara karşı korumak için her türlü makul önlemi alması ve sadece bu Gizlilik Politikası ve geçerli veri koruma yasaları ve yönetmeliklerine uygun olarak kullanmasını sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.


3. Bilgilerinizin Güvenliğini Nasıl Sağlıyoruz?

Kişisel bilgilerinizi güvende tutmak için makul tüm önlemleri alıyoruz ve kişisel bilgilerinizi bizim için ele alan veya işleyen üçüncü şahısların da aynısını yapmasını gerektiriyoruz. Yetkisiz erişim, değiştirme veya istismarı önlemek amacıyla kişisel bilgilerinize erişim kısıtlıdır ve sadece bilmesi gereken çalışanlarımıza ve temsilcilerimize izin verilmektedir.


4. Kişisel Verilerin Silinmesi

Eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebilirsiniz.


5. Haklarınız

Bize bu sayfanın altında yer alan iletişim bilgilerinden ulaşarak aşağıdaki hakları talep edebilirsiniz:

  • bilgilerinizi nerede kullandığımızı ve hang bilgilerinize sahip olduğumuzu öğrenebilirsiniz;
  • bilgilerinizi değiştirebilirsiniz;
  • bilgilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz;
  • bilgilerinizin anonimleştirilmesini isteyebilirsiniz;

Bu talepleriniz doğrultusunda kimliğinizi doğrulamak için sizden bilgi talep edebiliriz.


6. Güncellemeler

Gizlilik ve çerez politikamız, belli aralıklarla güncellenebilir. En güncel haline [www.wavin.com/tr-tr] adresinden ulaşabilirsiniz.


7. Bize Ulaşın

Eğer gizlilik ve çerez politikamız ile ilgili bir soru ya da görüşünüz varsa lütfen bize ulaşın. https://www.wavin.com/tr-tr/Global/Contacts/Contacts

 

AYDINLATMA BEYANI

 

Wavin Tr Plastik Sanayi A.Ş. (“Şirket”) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Şirket olarak tarafımıza iletilen tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVK Kanunu”) uygun olarak işlenmesine ve muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz.

 

  1. Kişisel Verilerin Toplanması, İşlenmesi ve İşleme Amaçları

     

    Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından bir hakkın tesisi için veri işlemenin zorunlu olması, hizmet sözleşmesi kapsamındaki hizmetler ve diğer imkânlardan istifade edebilmeniz ve/veya bunlarla ilgili ticari, mali, hukuki sorumluluk ve yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi, Şirketimizin güvenliğinin sağlanması veya Şirketimizin meşru amaçları için kişisel verilerinizin işlenmesine gerek olması halinde toplanılacak ve kullanılacaktır.

     

  2. İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

     

    Toplanan kişisel verileriniz yukarıda belirtilen amaçlar için gerekli olduğu hallerde; Şirketimiz tarafından Avrupa Birliği'ndeki grup varlıkları ve veri tabanı, sunucu, bakım, güvenlik, pazarlama veya diğer benzer hizmetleri sağlayan üçüncü taraflara ve/veya Avrupa Ekonomik Alanı dışındaki ülkelere KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

     

  3. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

     

    Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda Şirketimizin akdetmiş olduğu sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile çeşitli vasıtalar aracılığı ile edinilir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları doğrultusunda, bu metnin (1) ve (2) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlar dahilinde işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

     

  4. Veri Güvenliği

     

    Şirketimiz, kişisel verilerinizi bilgi güvenliği standartları ve prosedürleri gereğince alınması gereken tüm makul teknik ve idari güvenlik kontrollerine tam uygunlukla ve muhtemel risklere karşı uygun bir düzeyde korumaktadır.

     

  5. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. maddesinde Sayılan Hakları

 

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Beyanı’nda düzenlenen yöntemlerle Şirketimize iletmeniz durumunda Şirketimiz talebin niteliğine göre talebi en geç 30 gün içinde ücretsiz olarak cevaplandıracaktır. Ancak, başvurunuza yazılı olarak verilecek cevap 10 sayfayı aşıyor ise, 10 sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 Türk Lirası işlem ücreti alınabilir. Başvuruya cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde ise kayıt ortamının maliyeti kadar ücret alınabilecektir.

 

Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;

 

•             Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

•             Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

•             Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

•             Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

•             Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

•             KVK Kanunu’nun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

•             İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

•             Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini

 

talep etme haklarına sahiptir.

 

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi [__Güzelevler Mah. No:294/A Yüreğir/ Adana__] adresine yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza veya elektronik posta adresi kullanmak suretiyle [_wavintrplastik@hs03.kep.tr___] adresine iletebilirsiniz.