Pressfittingen som blåser deg av banen

Vår nye Tigris K5/M5 gjør trykktesting til en lek.Utfør trykktesten med luft, og en høy lyd vil indikere hvor det er en ikke-presset rørdel. Trykktesting med Tigris K5/M5 pressekobling har mange fordeler! Oppdag fordelene i dag.

Prøv selv

Vil du teste fordelene med Tigris på egenhånd? 

Få en vareprøve!

Se fordelene

Akustisk lekkasjevarsling: Følg lyden og finn den utette rørdelen

Tigris K5/M5 har fått flere smarte funksjoner inkludert aukustisk lekkasjealarm. Når du utfører trykktest med luft, vil en upresset fitting høres høyt og tydelig. Når vi sier "høyt" så mener vi virkelig høyt. En upresset fitting avgir fløytelyd på ca 80 desibel, så du finner lekkasjen enkelt selv i støyende omgivelser.

MultiJaw: Ingen nye verktøy er nødvendig

En annen fordel ved installasjon: Du kan presse Tigris K5/M5 med de mest brukte press-profilene. Har du allerede pressverktøy med enten Up, H, U B eller TH press-profil? Takket være MultiJaw trenger du ikke å kjøpe nye verktøy for å bruke Tigris K5/M5.

OptiFlow: Forbedret flyt

På grunn av OptiFlow er kapasiteten til Tigris K5/M5 opptil 50% bedre enn en vanlig rørdel. Og jo bedre kapasiteten er i røret, jo mindre tap av trykk, tap av varme og mindre sjanse for spredning av legionella. Vinn, vinn, vinn! 

Kontakt meg for beregning av ditt prosjekt

Jørgen Sundelius

Jørgen Sundelius

Teknisk prosjektselger VVS

Send email

Trykktesting med luft eller vann

Trykktesting med luft: Hvordan gjør du det?

En trykktest ved bruk av luftkompressor fungerer litt annerledes enn trykktest med vann. Men det er absolutt ikke vanskeligere! Se videoen og se hvordan du kan trykkteste med luft.

Trykktesting med vann: Hvordan gjør du det? 

Foretrekker du trykktest med vann? Det er selvfølgelig også mulig med Tigris K5/M5.  Denne videoen viser hvordan du trykktester med vann på best mulig måte.  

Fordelene med trykkluft-testing

Det er åpenbart tryggere og mer hygienisk å trykkteste med luft, og slik spares  tid og penger i prosjektet. I tillegg forhindres bakterievekst f.eks av legionella. Derfor foretrekker Nederlandske installatører trykktest med luft, forteller Eric van der Blom, sanitærspesialist v/Techniek i Nederland. 

Legionellaveilederen (fhi)

Om produktene

Tigris M5

Alupex pressfittings i messing

Tigris M5Tigris M5

Tigris K5

Alupex pressfittings i PPSU

Tigris K5Tigris K5