Avløp og overvann i søkelyset

Klimautfordringene kjenner vi alle -  men ledningsnettet er det de lokale fagfolkene som kjenner best. 

 

Budsjettene er begrenset, og det er viktig å få utnyttet dem best mulig.  Kan vi,  som en av markedets ledende leverandør av løsninger for avløp og overvannshåndtering hjelpe til? 

Da hører vi gjerne fra deg!

Kontakt oss

Hva kan vi bidra med?

Prosjektstøtte - beregningshjelp

Våre distriktsledere bistår gjerne både ved prosjektering og installasjon av våre systemer. I tilleg har vi teknisk ekspertise som kan beregne best mulig utnyttelse av det budsjettet du har til rådighet - og gi deg en kostnadseffektiv løsning som varer.  Sammen med våre grossister sikrer vi at du får det du trenger, når du trenger det. 

Hvordan gjør vi kommunene våre sikre for fremtiden?

De fleste ser aldri hva som foregår under bakkenivå. Bortsett fra mennesker som oss - som er opptatt av avløp og overvann. Vi vet at skal vi ha kommuner og tettsteder sikre for fremtiden, må ta riktige beslutninger og velge riktige løsninger. 

Kontakt oss
Lær mer om hvordan din kommune kan takle dagens og morgendagens utfordringer.   Wavin setter søkelyset på Norges vann- og avløpssystemer for sammen å dele kunnskap og inspirasjon. 
Ved å klikke i ruten aksepterer du å motta nyhetsbrev om VA-relaterte temaer fra Norsk Wavin.   Du vil alltid få muligheten til å reservere deg igjen mot dette, og som det fremgår av vår personvernserklæring som du kan lese på vår hjemmeside.  Du vil også få muligheten til å gi dine preferanser til hvilke tema du vil ha informasjon om.  Klikk link for informasjon om datasikkerhet og behandling av informasjonskapsler (cookies).

Effektive avløpssystemer

Hva skal til for at aløpssystemene skal fungere optimalt?

Vi setter søkelyset på Vann og Avløp og vil vise deg alle løsningene som kan bidra til sterkt forbedret kapasitet og bedre funksjon.

Har du spørsmål?

Overvannsløsninger

Teknologi og innovasjon hjelper oss håndtere effektene av klimaendringene. Hvordan kan din kommune forberede seg for fremtiden?

Vi setter søkelyset på dette emnet.

 

Beregning av ledningsnett

Urbanisering, fortetting og klimaendringer betyr at vi må endre måten vi planlegger byer og tettsteder.

Lær mer om hvilke løsninger som finnes for å håndtere utfordringene når vi setter søkelyset på design av rørsystemer.