Overvannshåndtering for fremtiden

Våre kassetter:  Q-Bic Plus og AquaCell 

Webinar om overvann!

Hør det fra eksperten

Den 17. november holdt vi webinar om overvannsløsninger.  Teknisk sjef VA, Vidar Handal fortalte om hvordan kassetter og rørledninger sammen løser lokale utfordringer.   Gikk du glipp av det, kan du se opptaket her!

Se webinar!

Våre overvannskassetter 

Aquacell

Aquacell

AquaCell er den nye, praktiske løsningen som sparer plass, installeres raskt og er laget av 100% resirkulert plast.   AquaCell er semi-inspiserbar, tåler 20t. kontinuerlig trafikklast i 50 år -  og monteres uten behov for smådeler eller verktøy.

Les om AquaCell

Q-Bic plus

Q-Bic plus

Vår ultimate løsning for full designfrihet og inspiserbarhet.  Q-Bic Plus gir enkel tilgang for rask, effektiv inspeksjon og rengjøring, sikrer et optimalt fordrøyningsanlegg / infiltrasjonsalegg  i forhold til ytelse og levetid.

Les om Q-Bic plus

Smart bruk av Q-Bic Plus

StormHarvester

Smart sensorteknologi for intelligent oppsamling og utstrømming av overvann 

Wavin StormHarvester-systemet benytter smart teknologi for å optimalisere fordrøyning og forhindre flom grunnet styrtregn. Dette revolusjonerende systemet forenkler gjenbruk av vann kombinert med infiltrasjon under alle grunnforhold.

Stormharvester

TreeTank

Grønne byer er klimadyktige byer 

Vår velkjente Q-Bic Plus kassett har fått et nytt bruksområde!  Installert i kombinasjon med våre dreneringsrør og øvrige overvannsløsninger gir kassetten en fleksibel og beskyttende vekstssone for trær.  Slik hjelper vi til å opprettholde grønne lunger i bymiljøet, og sikrer god utnyttelse av overvann.

Treetanks

BIM pakker - den raskeste vei til presisjon 

Våre BIM-pakker sikrer deg en helt nøyaktig installasjonsmodell som enkelt kan eksporteres f.eks til Solibri eller andre program. Slik kommer du raskere til AsBuilt fremstilling av prosjektet, du får en komplett komponentliste - og unngår retur og unødig materiale på byggeplassen. 

Last ned BIM pakker

Vil du vite hvor mange kassetter?

Med beregningsprogrammet (BOM) for regnvannskassetter kan du raskt beregne hvor mange kassetter, bunnplater og sideplater du trenger i prosjektet. Bruk programmet kostnadsfritt, registrer deg og last ned beregningen og stykklisten.  AquaCell kalkulator

Dette løser vi

Vi har ekspertisen, du har lokalkunnskapen. La oss sammen se på utfordringene og finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

Book et prosjektmøte!

Har du spørsmål?

Så kontakt oss så vi kan snakke om overvannsprosjektet ditt.

Salg VA

Ring meg om Overvann

Rune Bakke

Rune Bakke

Distriktsleder VA Vest

Send email
Glenn Paalshuus

Glenn Paalshuus

Distriktsleder VA Øst

Send email
Lise Wahl Kjølås

Lise Wahl Kjølås

Distriktsleder VA/VVS Nord

Send email
Stian Westheim

Stian Westheim

Distriktsleder VA Sør

Send email
Vidar Handal

Vidar Handal

Teknisk sjef VA

Send email
Oleksandra Shelestina

Oleksandra Shelestina

BIM ingeniør

Send email