Wavin - en del av det verdensomspennende Orbia konsernet

Om Norsk Wavin

I Wavin lager vi løsninger som dekker menneskers basale behov. Våre produkter utfyller en helt sentral funksjon i de flestes hverdag – dog uten at de vet det!

Wavins produkter sitter nemlig gjemt bak vegger, under gulv, veier, parkeringsanlegg og i landbruksarealer. For oss er det ingen skam å leve i en skjult tilværelse, for det betyr at de solide og sikre rørsystmene og VVS installasjonene vi leverer virker som de skal.    Wavin gir effektive løsninger for grunnleggende behov i dagliglivet: trygg distribusjon av drikkevann, bærekraftig forvaltning av regnvann og spillvann, energieffektiv oppvarming og kjøling av bygninger.

Wavins Europeiske ledelse, vår lokale tilstedeværelse, satsing på innovasjon og tekniske support, kommer alle våre kunder til gode. Vi oppnår gjennomgående de høyeste standarder for bærekraft og sikrer total forsyningssikkerhet for å støtte våre kunder til å oppnå sine mål.

 

Karihaugen 

Hovedkontoret ligger på Karihaugen i Oslo. Vi flyttet til Karihaugen i desember 2011 etter mange år på Fjellhamar. Vi trives godt i lyse og nyoppussede lokaler.

 

Høland - effektiv produksjon, lokal forankring

På vår fabrikk i Høland, utvikler, produserer og selger vi plastrørsystemer. Vår lokale produksjon tillater oss rask produksjon og levering samt hurtig omstilling. 

•Vi produserer cirka 10.000 tonn i året på våre 12 ekstrudere (rørlinjer) og 1 varselnettlinje. 

•Vi har en håndlaget avdeling som i gjennomsnitt pr år lager 200 forskjellige kummer. Avdelingen har to sveisestasjoner, benk for langbend produksjon og stasjon for tilpasning av Telekom produkter. 

Vi har i dag ca 50 dyktige og engasjerte medarbeidere, og kjører døgnkontinuerlig drift. Våre innovasjoner innenfor plastrørsystemer og håndtering av vann er ingen tilfeldigheter.  Med over 60 års erfaring er det å koble det umulige med det mulige en del av vårt DNA.  I enhver applikasjon over eller under bakken kobler vi deg sammen med beste teknologi, partnerskap og løsninger. 

Nysjerrig på mer om fabrikken?  Les mer og se film her!