Enkelt og lett

Tegra sandfangskummer ble en effektiv løsning

Lett forståelige instruksjoner og enkel montering er erfaringen Veflen Entreprenør sitter igjen med etter å ha brukt Tegra 1000.

Systemet er helt klart lettere å jobbe med enn det vi tidligere har brukt da monteringen er svært enkel. Prismessig er det noe dyrere, men vi sparer jo en god del arbeidstimer når monteringsarbeidet er såpass enkelt, så sluttregnskapet vil nok reflektere akkurat det.
Ole Gudmundsen , prosjektleder i Veflen Entreprenør

Tidsbesparende montering

Arbeidet så langt med monteringen av Tegra har gått smertefritt. Den eneste utfordringen Veflen har møtt på i prosessen er under montering av kummene.
-  I og med at de er lagd av plast og derfor ikke er spesielt tunge har nedsettingen av kummene gitt oss litt hodebry. Det sier seg selv at når vi skal montere kummene og grunnvannet presser på så flyter de opp, men det har vi løst med enkle justeringer.

Fordelen med plast er at den har lengre levetid og ikke minst er vedlikeholdet enklere.
Ole Gudmundsen , prosjektleder i Veflen Entreprenør

God dialog, rask levering og fungerende logistikk

Erfaringen med Tegra er i det hele tatt en positiv én for Veflen Entreprenør. Viktige komponenter som god dialog, rask levering og velfungerende logistikk fra leverandørens side har vært på plass. Gudmundsen trekker også frem veiledningen fra Wavin.
- Instruksjonene er lette å forstå, slik at monteringsarbeidet går lekende lett, samtidig som det også gjør det enkelt å bestille det man trenger.

Tegra 1000 installasjon

Testing av Tegra 1000