illustrasjonsfoto

Wavins PP rør Sepio er mer motstandsdyktig mot kulde

Gjøvik Graveservice AS har innlandsområdet mellom Lillehammer og Oslo som sitt primære marked. På disse traktene er de jo ikke akkurat uvant med kulde, og prosjektleder Knut Frydenlund mener at rør i PP egner seg best i minusgrader.

Fort gjort å håndtere rørene feil i kulden

– Vi bruker mye PVC-rør også her i Gjøvik Graveservice, tilføyer Frydenlund. – Og i plussgrader ser jeg ingen ulemper med å bruke PVC. Men vi legger jo ned rør i all slags vær og føreforhold, og jeg vet av erfaring at det er fort gjort å håndtere rørene feil, for eksempel i forbindelse med kapping. I kulde kan det da fort oppstå sprekker i rør av PVC, men dette unngår vi hvis vi bruker PP-rør. 

[No text in field
Rør i PP egner seg best i kulda
Knut Frydenlund , Gjøvik Graveservice AS

26 000 meter med PP-rør for Eidsiva nett

Siden slutten av mai i fjor har Gjøvik Graveservice vært hovedentreprenøren for et anlegg for Eidsiva Nett AS. Fra Eidsivas trafostasjon på Kallerud skal det legges en 2 400 meter lang OPI kanal frem til en ny trafostasjon ved CC nord på Gjøvik.

 

– I denne OPI kanalen har vi lagt ned ca. 20 000 meter med 160 mm Wavin PP-rør. I tillegg legger vi også ned 6 000 meter med SN 8-rør utenfor kanalen på dette strekket; også de er PP-rør fra Wavin, understreker Knut Frydenlund.

Vil du vite mer?

 

Vi har laget en flyer med all info om våre Sepio-rør:   Last det ned HER!