Lær deg å beregne en Q-Bic eneboligpakke

Har du lyst til å utvide arbeidsfeltet ditt?

Er du rørlegger, lærling, faglærer, konsulent eller har bakgrunn fra rørleggerfaget? Har du lyst til å utvide arbeidsfeltet ditt? Det kan du enkelt gjøre ved å bestå et tretimers kurs i beregning og installasjon av Q-BIC eneboligpakke!

Mange av landets kommuner sliter med underdimensjonerte overvannsnett p.ga. klimaendringer og fortettede boligområder. Flere kommuner har ikke råd til å skifte ledningsnettet, og forbyr derfor husstander å koble seg på. De overlater dermed ansvaret for overvannshåndteringen til privatpersoner. Norsk Wavin AS har løsningen på problemet: Et fantastisk kassettsystem + rørleggere som installatører. 
Wavin har i mange år levert systemer for håndtering av nettopp overvann til store bygg. Q-Bic er et kassettsystem som fordrøyer og/eller infiltrerer overvann etter behov og ledningskapasitet, og er basert på en teknologi som vi er ledende på i Europa.
Petter Lieth , Salgssjef

Dette systemet har Wavin nå gjort tilgjengelig for privatpersoner med sin Q-Bic eneboligpakke. Det er enkelt å installere, leveres direkte til byggestedet som pakkeløsning og det krever heller ikke mye gravearbeid. Dette er en perfekt jobb for rørleggere, og derfor holder nå Wavin i samarbeid med Norske Rørleggerbedrifters Landsforening (NRL) og VA/VVS produsentene (VVP) kurs for rørleggere over hele landet i montering av Q-Bic. Det første kurset er allerede fullført og det tas sikte på å avholde kurs på alle NRLs avdelingskontorer i landet, samt der det er etterspurt.

Med dette får du et praktiskteoretisk perfeksjoneringskurs som gjennomføres over én samling. Kurset har en total varighet på tre timer og består av tre deler: teori, praktisk øvelse/demonstrasjoner og prøve. Bestått prøve dokumenteres med kursbevis.

Det er ingen kursavgift, og arbeidsgiver betaler ordinær lønn frem til klokken 1600. Resten av kurset lønnes ikke, men belastes kursdeltakerens fritid. I tillegg til rørleggere, ønsker vi i Wavin baser, prosjektledere, faglig ledelse i firmaet samt konsulenter velkommen på kurset! Ta kontakt med ditt lokale NRL-kontor for datoer og påmelding, oppfordrer Petter Lieth.

Montering av Q-bic eneboligpakke