Utviklet av rørleggere for rørleggere

mandag 30. april 2018

Wavin tappevann lanseres!

Å lansere et nytt tappevannsystem på det norske markedet er ikke gjort i en håndvending.  Et grundig arbeid må gjøres i forhold til norske byggestandarder og forskrifter, og ikke minst må rørleggerens arbeidshverdag tas hensyn til.   Produktsjef Tom Ole Stenberg ledet arbeidet med å utvikle Wavin Tappevann. Endelig er løsningen klar til levering!  

 

 

Det beste skapet på markedet?

Pex-innerrørene er i dimensjonene 12, 15 og 18 mm. Fordelerne er laget i avsinkningsfri messing med kuplinger, og fordelerskapet vårt i aluminum er i toppklasse: Det korroderer ikke, er stabilt og solid med svært lav vekt, og samtidig meget godt sikret mot lekkasjer. Dimensjonene på skapet kan skreddersys til ditt prosjekt.  Og for å gjøre monteringen enda raskere, kan vi levere skapet med fordelerne ferdig montert.

Nå er vi komplette

Med lanseringen av tappevann er Wavin din komplette systemleverandør på teknisk VVS.   Hos oss får rørleggerne nå alt av teknisk VVS: Fra rørene som blir gravd ned under bakken, inn til tappekranen - og ut i avløpssystemet.   Du får alt hos oss.

Se hele systemet her: