torsdag 23. mars 2017

WAVIN INVESTERER FOR FREMTIDEN

Wavin skal gjennomføreet omfattende investeringsprogram i sine produksjonsanlegg i Høland i Norge og Eskilstuna i Sverige.  

Øker kapasiteten betydelig

Investeringene vil gi en betydelig økning av kapasiteten og legge til rette for ytterligere styrket servicegrad i et forventet stigende marked. Vi er glade for å kunne presentere et slikt omfattende investeringsprogram som forankrer en sterk industriell plattform i Norge sier adm. direktør Tor Martin Garsjø.

Samlet investering vil beløpe seg til ca 80 millioner kroner og vil gjennomføres innen utgangen av andre kvartal 2018.

Nye produksjonslinjer

Investeringen innebærer konkret nye produksjonslinjer for overvannsrør, kabelrør, telecom og systemer for innomhus avløp.  Norsk Wavin´s fabrikk i Høland vil dermed være produksjonssted for overvannsrør for de Nordiske landene i tillegg til produksjon av kabelvernprodukter for kraft og telecom, drensrør og avløpsrør.  Med disse investeringer vil vi stå enda sterkere når store fremtidige prosjekter skal gjennomføres.

Norsk Wavin har gjennom mange år vært en betydelig leverandør til mange av de største anleggsprosjekter i Norge som for eksempel E18 fra Riksgrensen til Stavanger, E6 i Trøndelag, nye Vålerenga Stadion, skianlegget i Holmenkollen og Brynstunellen i Oslo. I tillegg er vi hovedleverandør til Telenor av til rørsystemer for fiberutbygging, og har store leveranser til energiforsyningen over hele landet for beskyttelse av kraftkabler.