Wavins nye gulvvarmestyring

SENTIO

Wavin SENTIO er vår helt nye gulvarmestyring, og setter en helt ny standard hva gjelder funksjonalitet og muligheter. Wavin SENTIO kan kommunisere med en rekke komponenter i ditt varme- eller kjølesystem, og har en mengde tilkoblingsmuligheter og mulighet for signalutveksling.  Wavin SENTIO systemet består av en sentralstyreenhet, utvidelsesmoduler, romtermostater og sensorer.  Wavin SENTIO kan selvfølgelig styres vi App. 


 Vi sier det enkelt: Tilkoble, Konfigurer og Kjør

Sentralenhet, utvidelser og styringsskjerm

Sentralenheten for varme og kjøling er hjertet i SENTIOsystemet. Ved å velge en av de predefinerte profilene vil SENTIO kontrollere varme- eller kjøleanlegget.  Du har 8 innganger, og 16 utganger til rådighet.   Sentiosystemet har også en utvidelsesmodul som kan kobles til sentralenheten. Denne har 8 innganger og 8 utganger, samt 6 spenningsfrie relèer.  Det hele overvåkes via parametre som tydelig vises - og justeres via  på SENDTIO LCD skjemen.

Sentio romtermostat - og Appstyring

Romtermostaten har et tiltalende, enkelt design og et dempet display som viser temperaturen i rommet. Tilkobling til sentralen går lekende lett.  Termostaten styres med lette berøringer, og i tillegg til at du har muligheten for flere funksjoner, kan du også låse den i ønsket innstilling. 

For ekstern kontroll finnes det selvfølgelig en App tilgjengelig der du laster ned dine apper. Herfra kan du kontrollere alle funksjonene i ditt anlegg fra telefon, pc eller nettbrett. 

 

Nysjerrig på Sentio?  Kontakt din distriktsselger så forteller vi deg alt du trenger å vite.