Samarbeid mellom leverandør og entreprenør minsker risikoen for feil

De fleste bransjer opplever at det er mange brikker som skal falle på plass når et prosjekt skal gjennomføres, og VA og VVS-bransjen er intet unntak. Det skal gjerne ta kort tid, koste minst mulig og leve opp til alle forventninger hva gjelder kvalitet.  Det er her et godt samarbeid mellom leverandør og entreprenør kommer godt med. Med innsikt i hverandres verden spiller man hverandre gode, og hjelper hverandre å nå målene som er satt. 

 

Tilbakemeldinger fra rørleggere og anleggsarbeidere er avgjørende

Det er ikke uvanlig for rørleggere og anleggsarbeidere å støte på problemer under installeringen i et prosjekt. I de fleste tilfeller finner man raskt en løsning på problemet og arbeidet fortsetter som vanlig. Frustrasjonen oppstår først når man støter på det samme problemet igjen og igjen, og da særlig dersom det er produktets konstruksjon som er grunnen. Det er dette Wavin ønsker å unngå ved å inngå gode samarbeid med dyktige entreprenører.
Som samarbeidspartner av Wavin vil man få en direkte tilknytning til dyktige mennesker, både når det gjelder salgsoppfølging og prosjektering. Det gjør at man kan ta opp alle ønsker, anbefalinger og utfordringer man har til noen som er lutter øre. Wavin er avhengig av slike tilbakemeldinger for å gjøre produktene bedre. Vi drar ofte ut for å snakke med rørleggere og lytte til deres erfaringer. Når nye produkter skal utvikles må man snakke med de som bruker de ulike systemene hver dag. Deretter analyseres tilbakemeldingene for å gjøre produktene så funksjonelle og kompatible som over hodet mulig.

Les også: Derfor bør du velge en komplett leverandør for Teknisk VVS

Jevnlig og tett oppfølging

Som samarbeidspartner av Wavin vil man alltid få tett oppfølging, om det så er gjennom kurs, en telefonsamtale eller fysisk hjelp til installasjon på anleggsplassen. Det er ikke ukjent for Wavin å komme på besøk på byggeplasser og ta på seg arbeidshanskene for å hjelpe til. På den måten kommer de ansatte i Wavin i prat med rørleggerne og anleggsarbeiderne som jobber der, og får høre deres meninger. Da ser man også eventuelle problemer de støter på underveis og har mulighet til å hjelpe dem på stedet. Eventuelle vedvarende eller større problemer tas med tilbake til hovedkontoret for utbedring. 
Wavin er alltid tilgjengelig dersom det skulle være noe, og kommer jevnlig på besøk til sine samarbeidspartnere. Har man et spørsmål er det bare å ringe kontaktpersonen man har fått tildelt 
Samarbeidspartnere av Wavin har i tillegg mulighet til å besøke Wavin Academy i Hammel, Østjylland i Danmark. Akademiet er et møtested for kunder, ambassadører, studenter og andre interesserte, der løsninger om spillvann, drikkevann, regnvann, gulvvarme og fjernvarme er i fokus.
Akademiet er et dynamisk hus der selgere kan møte kunder og snakke om prosjekter og løsninger, og kunder kan bruke lokalene til studentreiser eller gruppemøter. Det er også mulig for skoler å besøke akademiet i forbindelse med undervisningen. Kunnskapssenteret er utstyrt med et stort konferansesenter, møterom, kino og et utstillingsrom med produkter og løsninger for hvert av Wavins forretningsområder. Les mer om akademiet her. 


Les også: Effektiviser prosjektarbeidet med Wavins innholdspakke i BIM Revit

Full innsikt i produktene på markedet

Det er ikke alltid lett å ha full oversikt over alle produkter som finnes på markedet, og ikke minst alle deres funksjoner. Dette er de ansatte hos Wavin eksperter på. Wavin fungerer som en veiledende part i prosjekter, gir tips og råd til hvilke produkter som passer best hvor, og hvordan de installeres enklest mulig. Dette gjør entreprenørene til tryggere beslutningstakere når bestillingslistene skal fylles ut og sendes av gårde. Når rørleggere, anleggsarbeidere og konsulenter har større innsikt i hvilke produkter som er tilgjengelig, vil de kunne ta kloke valg uten å være avhengig av grossisten i like stor grad. Da kan de utforme en ferdig produktliste på egenhånd, med god viten om at produktene vil levere til forventning.

Les også: Alt du trenger å vite om lydberegning av avløpssystemer

 
Har du spørsmål knyttet til samarbeid med Norsk Wavin, eller ønsker du mer informasjon om noen av produktene våre?   Ta kontakt med vår tekniske kundestøtte for en hyggelig prat.