Kabelkameratene ut til nettfolket

I perioden frem til 18. mars blir det arrangert seminarer i elleve byer langs kysten, fra Haugesund i sør til Bodø i nord, myntet på ingeniører og montører fra nettselskaper. 

Seminarene går over en halv dag og tar for seg effektiv og korrekt installasjon ved legging av kabel og rør, med vekt på utstyr, dimensjonering, materialvalg og metoder.  Trondheim var først ut. 36 deltakere samlet seg på Scandic Lerkendal 19. januar. Geir Berge, prosjektleder i TrønderEnergi Nett, var en av dem. Han er full av lovord: 
Dette er et knallbra opplegg
Geir Berge , Prosjektleder TrønderEnergi Nett
 Det er flott at de fire leverandørene går sammen om et slikt tiltak og møter oss på hjemmebane, fremfor at vi må bruke mye tid til å reise til en et slikt seminar i Oslo. Ved at de kommer til oss, kan langt flere fra nettselskapene delta i seminarene, sier han. Berge legger til at seminaret ga et svært god faglig utbytte.  – Når du sitter på kontoret ditt og prosjekterer, så føler du at det hele tiden dukker opp noe nytt som du burde vite om. Det skjer jo hele tiden utvikling hos de fire leverandørene. Slike teknologiske nyheter kan best fanges opp i en setting som det her legges opp til, med dyktige fagfolk som kommer og forteller oss om nye produkter og metoder.

Berge har bare et kritisk spørsmål: – Hvorfor har ikke kabelkameratene funnet på dette tidligere?

 

Vi fortsetter triumfferden med resten av kabelkameratene,

Finn ditt seminar og meld deg på her!