mandag 17. oktober 2016

FTTH (Fiber to the Home)

Fiber To The Home Council Europe arrangerer hvert år sin Europamesse der absolutt alle aktører inn mot fiberutbygging møtes. Nettselskap, Netteiere, Entreprenører, Grossister, Produsenter og Leverandører av utstyr og løsninger kommer fra alle land i Europa for å delta på denne utstillingen.

Vil du være med oss til Marseille 2017?

Relasjonsbygging i Belgia

I år ble utstillingen avholdt i Luxembourg 16-18 februar og Norsk Wavin gikk tidlig ut å inviterte sine trofaste sluttkunder av Wavin-produkter men også grossistene som ser behovet! Vi har sett hvilke gode relasjoner som skapes på slike eventer, for ikke å snakke om hvilke gode dialoger som kommer på tvers av fagfeltene. Norge er et lite land i antall innbyggere og sammenlignet med mange byer i Europa, blir vi små, men Norge er kommet langt! Når vi treffer likesinnede utenfor Norge, er det spennende å observere reaksjonen når man snakker om at vi hjemme i stuen vår nå har tilgang til 1000/1000 Mbps. Dette er ganske unikt i Europa!

Planlegge for neste år?

Med oss til årets begivenhet var ca.45 kunder og pakken Norsk Wavin hadde satt sammen baserte seg på inngang til FTTH konferansen med utstilling, 2 overnattinger på hotell og en felles Wavin aften der de andre Wavin-landene hadde invitert med seg sine kunder. Selvsagt ble det også tid for en felles lunsj den første dagen, hvilket ble på en av Luxembourgs Brasseri nede i sentrum. Sol fra knall blå himmel satte en fin ramme for denne lunsjen, der mange fikk hilst på hverandre.

Neste år er FTTH Conference 2017 lagt til Marseille, i syd Frankrike, 14-16 februar 2017, så nå er det på tide å å planlegge ny invitasjon, slik at man i god tid kan sette av dato i kalenderen og samtidig bestille flybillett for å holde kostnadene nede til et minimum! 

Det betyr at hvis du ønsker å delta, ta kontakt med Heiko Heincken eller Inge Fosberg for å sikre deg en av plassene.