Gjentatte suksesser = tradisjon!

Fiber To The Home 2019

Vi tar deg med til Europas største Telecom konferanse, der samtlige produsenter av utstyr til Telecombransjen befinner seg.  Konferansen byr på parallellsesjoner med talere, sesjoner og workshop, men aller viktigst, vi bygger relasjoner og utveksler erfaringer for norske forhold.

 

Veien til 5G vil bli brolagt av fiber. Når det kommer til avanserte mobile datanettverk og -tjenester, er navnet på spillet fibertetthet.  Så hvordan ser neste generasjons fibernettverk ut? Hvordan planlegger du å oppfylle sluttbrukernes krav fra 2025 og utover, samtidig som du holder øye med OPEX og CAPEX?

 Etter hvert som den nye europeiske elektronisk kommunikasjonskode blir fullført i lovgivningsforhandlingene, drøfter panelet på høyt nivå noen av de mest debatterte reguleringsspørsmålene. Trenger vi nye reguleringsverktøy for å takle tette oligopoler, altså en mellomting mellom monopol og perfekt konkurranse?  Og hva er de viktigste ingrediensene i en vellykket engrosfibervirksomhet?

Og hva er de viktigste mulighetene og utfordringene for distribusjon av fiberinfrastruktur? Hvordan de er forskjellig for kobbernettoperatører og kabelnettoperatører når de flytter til fiber?

Vi er stolte over nok en gang å få være reiseledere for de beste representantene for norske fiberutbyggere når vi tar turen til Amsterdam 13 Mars i år. Hvert år fulltegnes deltagerlisten, noe som tyder på at ikke bare er dette en viktig møteplass og en faglig nyttig arena, det er også en plattorm der vi fra Norsk Wavin kan være med på å synliggjøre de helt spesielle løsningene og metodene som trengs i vårt marked.   Temaene ovenfor er bare noen av de interessante debattene vi får mulighet til å følge. 

 

Noen av gjengangerne forteller at det å reise med Wavin gir en ekstra dimensjon. Ikke bare fordi våre løsninger holder den kvaliteten som kreves i vårt klima, men fordi Wavins folk har årelang erfaring i markedet, og er alltid lydhøre for nye behov.  Det blir rett og slett mer effektivt å delta på denne areaen sammen med Wavin, forteller Amund Holberg, daglig leder i Brunbjørn AS.  

Wavins folk forstår de nordiske utfordringene, og er villige til å tenke nytt når det trengs
Amund Holberg , Daglig leder Brunbjørn AS