Fiber to the Home

FTTH 2017

Årets tur til FTTH Conference 2017 ble gjennomført sist uke -  nok engang en suksess! Med 31 personer fra forskjellige selskap i nord til sør, fra vest til øst fant Inge Fosberg og Heiko Heincken veien ned til Marseille der det var duket for en Europakonferanse med alle produsenter og leverandører som tilbyr produkter til fiberutbyggere av FTTH.

Relasjonsbygging 

 Med god høyde på selve konferansen og utstillingene pågikk det et knippe med faglige innlegg fra forskjellige talere, og selvfølgelig mingling med gode kunder ute i utstillingshallen der Wavin sammen med vår internasjonale eier Mexichem delte en stor og fin stand. Her fikk sluttbrukerne virkelig fikk sett bredden i vårt produktspekter. 

Planlegge for neste år?

FTTH konferansen er en plattform der man møter sine likesinnede og derfor har en god mulighet å drøfte hvordan andre gjør og utfører like jobber, men kanskje med en litt annen vinkel. 
Norsk Wavin er veldig stolte på vegne av markedet over å få med så mange gjester fra Norge, noe som blir lagt merke til i resten av vårt konsern -  deriblandt de store landene som f.eks. Tyskland og Frankrike.   Likevel - vi fra Norge viser oss godt frem på både det faglige og tekniske.
Så tusen takk til alle som tok turen med oss! 

FTTH Conference 2018 går av stabelen 13-15 februar 2018 i spanske Valencia. Så hold av datoen, vi skal dit!