mandag 18. april 2016

Dette får vi til!

Anita Schmidt er utdannet rørlegger og har jobbet i Wavins kundeservice siden 2013. Noen ganger oppstår det akutte problemer ute hos kundene, men det skremmer ikke Anita. Snarere tvert imot.

Uventede situasjoner og hastebestillinger er som et slags puslespill

-Det gjelder å få brikkene til å falle på plass, hevder Anita. – Slike utfordringer er det morsomt å være med på å løse, synes jeg.  For selv om det kan være slitsomt mens det pågår for fullt, er det veldig moro hvis vi finner en tilfredsstillende løsning for kunden.

For eksempel når entreprenøren plutselig oppdager at de mangler en viktig del og ikke kommer videre, forteller hun. – Dette skjedde i forbindelse med et veiprosjekt i Vennesla i Vest-Agder. Kunden hadde glemt å bestille en rettløpskum og diverse deler til denne, og ringte fortvilet om dette like før stengetid.

Folkene våre i Høland svingte seg rundt, satte sammen kum og deler, og fikk i samarbeid med vår transportør sendt varene avgårde med budbil til Vennesla neste dag, som faktisk var en lørdag, sier hun fornøyd. – Dermed lå kummen klar på byggeplassen da kunden kom på jobben mandag morgen. De fikk den montert, lagt massene tilbake og åpnet veien for trafikk igjen før den oppsatte tidsfristen gikk ut.

Jeg har handlet med Wavin i 20 år, og er godt fornøyd med Wavins kundeservice generelt, og kontakten med Anita spesielt. Hos henne er prosjektet i trygge hender!
Roar Kjell Nyjordet , Ahlsell VA

Godt samarbeid

God kundeservice handler mye om godt teamarbeid, påpeker Anita. – På avdelingen vår er vi helt avhengige av å ha et nettverk med dyktige, positive og velvillige hjelpere internt i Wavin som spiller på lag med oss; spesielt når vi skal løse hastesaker for kundene. Og det har vi: Våre kolleger står på, de er fleksible og raske til å si at «dette får vi til». Uten dem hadde ikke kundeservice fungert.

Jeg har også mye godt å si om Wavins kundeservice. Folkene er hyggelige, og tonen mellom oss er veldig god. Det er ingen tvil om at de star på!
Leni Nyegaard, , prosjektkoordinator, Brødrene Dahl