torsdag 19. november 2015

Det viktigste for meg er å kjenne deg!

Heiko Heincken, distriktsleder El & Tele

Vi må være nært tilknyttet sluttbrukerne

For å kunne gjøre en god jobb i denne bransjen, må vi må være nært tilknyttet sluttbrukerne, påpeker Heiko Heincken, distriktsleder El & Tele hos Wavin.  Både for å få oversikt over behovene som finnes der ute, og for å kunne bistå dem med gode råd og forslag til løsninger.

Dette er en forutsetning for at vi skal kunne vise dem hvorfor de skal velge akkurat våre produkter, fortsetter han.  – Wavins produkter velges av dem som kjenner oss. Men han som vi aldri har vært i kontakt med, kjenner oss ikke. Hvorfor skulle han da velge å handle med oss?

  • Nærhet til kundene når jeg ringer opp kunder jeg aldri har hilst på før, inviterer jeg meg selv til et besøk hos dem. Da kjenner de meg lett igjen senere; når vi møtes på en messe eller på en flyplass eller hvor det nå blir. Dermed har kundene fått et ansikt hos Wavin å forholde seg til, fastslår Heiko Heincken. – Og dette mener jeg er viktig. For ved å personifisere Wavin på denne måten, skaper vi etter min mening enda bedre nærhet til kundene. 
  • Bedre og billigere av Wavins kunder trengte en spesiell skjøtemuffe. På markedet finnes det en mengde løsninger og ulike varianter av forskjellig kvalitet. Men Wavin kom opp med et spesialprodukt som både var bedre, mer slagfast og billigere enn andre løsninger.  Dette produktet var også enkelt å installere, montere og remontere, og vi leverte det med 25 års garanti, smiler Heiko fornøyd.
  • Skreddersøm Eidsiva bredbånd fikk behov for en utradisjonell rørkonstruksjon. I samarbeid med dem og Wavins fabrikk i Frankrike, kom de frem til denne skreddersydde løsningen: