WAVINS PERSONVERN- OG INFORMASJONSKAPSELERKLÆRING

Dette er personvern- og informasjonskapselerklæringen for nettstedet wavin.no (heretter kalt: «nettsted»). Denne erklæringen gjelder for alle personopplysninger som Wavin B.V og Norsk Wavin AS, Karihaugveien 89, 1086 Oslo, (heretter kalt «vi», «oss» eller «vår», «vårt», «våre»), behandler om sine besøkende på nettstedet (heretter kalt: «du», «deg» og «dine opplysninger») via nettstedet og gjennom vår nettjeneste.  Denne erklæringen vil forklare hvordan vi vil bruke opplysningene som vi samler inn via nettstedet og nettjenestene, og hvilke rettigheter du har med hensyn til dine personopplysninger.  Dette dokumentet inneholder følgende informasjon 

1. Hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger 
2. Hvordan vi kan dele personopplysninger 
3. Hvordan vi sikrer dine opplysninger 
4. Når vi vil fjerne din opplysninger (lagringsperioder) 
5. Dine rettigheter  
6. Endringer 
7. Kontakt oss

1. Hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger

Personopplysninger er all informasjon som direkte eller indirekte identifiserer en fysisk person.  Slik informasjon kan omfatte et navn, en e-postadresse og IP-adressen til din datamaskin. Vi bruker personopplysninger for formålene fastsatt nedenfor. For de tilfeller vi samler inn personopplysninger via informasjonskapsler, finner du mer informasjon i avsnitt H.

 1. MINE WAVIN-KONTOER

  For å kunne logge inn på min Wavin-konto eller få tilgang til våre nettbaserte tjenester der du kan få personlig tilpassede tjenester som personlige områder, nettbestilling, beregningsverktøy, BIM-innhold, e-læring, tekniske tegninger og/eller prislister, lagrer Wavin brukernavn (e-postadresse), passord, tittel, fornavn, etternavn og foretaksnavn, og i visse tilfeller IP-adresse og sted.

 2. KONTAKTSKJEMAER
  For å kunne besvare spørsmål eller kommentarer via kontaktskjemaer kan vi be om e-postadresse og alternativt ditt navn og foretaksnavn.

   

 3. NYHETSBREV
  For å kunne sende nyhetsbrev til mottakere av Wavins nyhetsbrev ber vi om din e-postadresse og alternativt ditt navn, dine initialer, din tittel og ytterligere informasjon som foretaksnavn eller en funksjonell klassifisering for å kunne sende deg riktig innhold.

   

 4. NETTBASERTE KAMPANJER
  For å motivere og holde kontakten med kunder og potensielle kunder lanserer Wavin ofte nettbaserte kampanjer. Foruten informasjon om abonnement på nyhetsbrev kan vi be om ytterligere informasjon som adresser, telefonnumre eller produktbruk for å gi mer relevant innhold og meldinger til våre besøkende og brukere for prismatching og andre formål.

   

 5. E-POSTMARKEDSFØRING
  Vi kan innhente din e-postadresse og alternativt ditt navn, dine initialer, din tittel og ytterligere informasjon som foretaksnavn eller en funksjonell klassifisering for å sende deg markedsførings-e-poster. Du kan slutte å motta markedsførings-e-poster når som helst ved å klikke på lenken med «unsubscribe» (avregistrer) i noen av våre markedsførings-poster eller ved å kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen under.

   

 6. SOSIALE MEDIER
  Via sosiale medier leverer vi vårt innhold til våre målgrupper for å holde kontakten med Wavin i de miljøene våre målgrupper er mest aktive. Vi kan lagre kontaktøyeblikk og atferd som svar på vårt innhold eller sendte meldinger til våre innbokser i sosiale medier og meldingstjenester. Informasjon om atferd i sosiale medier kan kobles til opplysninger om nettstedsatferd, og basert på slik informasjon kan vi tilpasse din opplevelse på vårt nettsted.

   

 7. NETTBASERTE UNDERSØKELSER

  Vi kan bruke nettbaserte undersøkelser til å innhente tilbakemelding fra deg om våre produkter og tjenester.  Disse undersøkelsene kan inkludere navn, e-postadresser eller IP-adresse.

   

 8. INFORMASJONSKAPSLER

Wavin bruker informasjonskapselteknologi, og annen liknende teknologi, til å samle inn ytterligere opplysninger om nettstedsbruk og forbedre våre tjenester.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en enkel og liten fil som er lagret på din enhet, for eksempel for å tilby nettstedets grunnleggende funksjonalitet, for å huske dine innstillinger og preferanser og for statistiske formål. Det finnes forskjellige slags informasjonskapsler avhengig av deres egenskaper og funksjoner, og de kan lagres på brukerens enheter i forskjellige tidsperioder: øktkapsler annulleres etter hver avsluttet surfeøkt, varige informasjonskapsler kan vare frem til en viss dato som har blitt forhåndsinnstilt av eieren. I tillegg til informasjonskapsler finnes det andre digitale teknikker for å lagre informasjon eller for å få tilgang til informasjon som er lagret på ditt terminalutstyr. Vi vil behandle disse teknikkene som om de var informasjonskapsler, og hvis vi nevner informasjonskapsler i denne personvernerklæringen, henviser vi også til disse teknikkene.

 

Hva er forskjellen mellom førsteparts- og tredjepartskapsler?
Vi skiller mellom førstepartskapsler og tredjepartskapsler. Med «part» menes domenet som spesifisert i informasjonskapselen: nettstedet som plasserer informasjonskapselen. Førstepartskapsler administreres av Wavin selv eller brukes på vegne av Wavin og henviser til Wavins domene. Tredjepartskapsler plasseres av tredjeparter og henviser til deres domenenavn. For eksempel: Hvis vi integrerer YouTube-filmer på vårt nettsted, vil informasjonskapsler fra YouTube-domenet også bli plassert.

 

Hvilke spesifikke informasjonskapsler bruker Wavin?
Vi bruker følgende type informasjonskapsler på nettstedet og vil forklare formålet med disse typene informasjonskapsler. De nøyaktige informasjonskapslene, profileringsbehovene, innstillingene og lagringstiden finnes her [COOKIELIST