Spesiallagde 40mm

Spesialordre på rekordtid

I våres fikk vi en forespørsel fra Klepp Energi på deres 2018 volum.   En liten utfordring bare, de ønsket farger utenom standard.   På noen korte uker måtte vi greie leveransen, skulle rørene kunne graves ned før våronna begynte.

Omfattende forespørsel

Utbyggeren som ofte leverer for ALTIBOX, skulle bl.a. ha: 

  • 10.500m DL 1x40mm HVIT
  • 7200m DL2x40mm LILLA
  • 5600m DL 2x40mm RØD
  • 3000m Novosplit+ 4x7/3,5MM ORANGE

 

Gjennom god kommunikasjon ble man enige om å distribuere via Elektroskandia, og vår produksjonsplanlegger Geir Olav Kirkedelen ved fabrikken i Høland gikk i gang med ordren.  Hvite DL rør i 40mm var en ny variant.  Det viste seg å ikke by på noen problemer, og vår portefølje kunne dermed utvides med nok et godkjent produkt. 

 

Fargene gjør det enklere å finne riktig rør i trasé når vi skal ha tak i et bestemt rør, og vi legger hvit 40mm i alle våre grøfter for å ha et i reserve.
Odd Gunnar Golf , Klepp Energi AS

Effektiv produksjon gir rask levering

 Siden vår produksjonsplanlegger ble involvert så tidlig, og vi fikk en tydelig forespørsel mht mengde kunne vi utnytte vår gode produksjonskapasitet mest mulig effektivt. Dermed gikk det bare 2 knappe uker fra ordre til leveranse.    Vi gjennomførte befaring på anlegget der våre rør skulle legges i en kabelgrøft sammen med høyspent-og lavspent samt mindre direktelagte (DL) rør.  Her måtte  graveentreprenør ned på ca. 1,6m for å være sikker på at traktorplog ikke kommer i kontakt med materiellet som er forlagt i.h.h.t DNP og REN9010.  

Vi takker for en flott ordre, og er glad for at vi kunne demonstrere effektivitet, fleksibilitet og sikkerhet på denne jobben!