Wavin X-stream, Wavin Rib og Wavin XL er komplette sortiment for avløp og overvann

Wavin RIB gjør oss til en komplett leverandør for VA-bransjen

Med nyheten Wavin RIB, får Norsk Wavin det bredeste sortimentet på DV-rør. Dette er med på å gjøre oss til en komplett leverandør for VA-bransjen

I rørbransjen jobbes det kontinuerlig med utvikling. Wavin setter innovasjon høyt, og vi gjør det vi kan for å være med på å møte de stadig strengere kravene som stilles innen VA og VVS. Vi vil levere det våre kunder ikke bare trenger, men også ønsker. Nettopp derfor lanserer vi nå Wavin RIB.

 

Hva er egentlig Wavin RIB?

Wavin har i lang tid tilbudt DV-rør til etablering eller renovering av kloakksystem. Her får du gode rør, med patentert muffeløsning. Ytterveggene til rørene er korrugerte og sterke, og innerveggene er glatte og lyse – slik at man kan utføre tv-inspeksjon uten vansker. Wavin RIB er i bunn og grunn en videreutvikling av våre eksisterende DV-program, og tilbyr en lignende løsning som den du finner i våre X-Stream rør. Her får du rør produsert i PP, noe som sørger for god slagfasthet, høy korrosjonsbestandighet og en svært lang levetid. Rørene leveres også selvsagt med et komplett deleprogram i alle dimensjoner.

Det som kjennetegner Wavin RIB er at de betegnes med utvendig diameter. Selv om konsulenter beregner vannføring gjennom ulike rør ved hjelp av innvendig diameter, foretrekker mange entreprenører å forholde seg til rør angitt med utvendig diameter. Vi vil selvsagt møte våre kunders ønske om dette, noe vi gjør gjennom Wavin RIB.

Les også: Slik hjelper oljeutskillere fra Wavin miljøet

 

Wavin RIB gjør oss komplette på alle beskrivelser

Per i dag er Wavin Norges eneste aktør som kan levere på både innvendig og utvendig diameter, fra 100 mm opp til 3000 mm. Når det kommer til DV-rør vil vi med Wavin RIB bli landets mest komplette leverandør. Dette er en svært god nyhet for entreprenører i vann- og avløpsbransjen, spesielt på kommunale prosjekter og veiprosjekter.    

Wavins produktspekter innen overvannsrør er allerede stort, og det vil fortsette å vokse slik at vi alltid kan møte våre kunders ønsker og behov.

Les også: En bærekraftig fremtid med Wavin


Plastic fantastic med Wavin RIB

Plast har fått et ufortjent dårlig rykte de siste årene. Moderne rør i PP-plast, også kjent som polypropylen, er enkle å installere, og svært driftssikre. Det er rett og slett ideelt for flere bruksområder, da det kan brukes i tøffe miljøer og ved krevende installasjoner. Det er kanskje ikke så rart at PP er et av de raskest voksende materialvalgene for rørbransjen. 

Wavin RIB er et PP-plastrør som kan ta seg av dine utfordringer. Lyst til å vite mer om Wavin RIB? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg gjerne mer!