onsdag 21. oktober 2015

Aldri mer vann i kjelleren!

Edvald Boasson Hagen var lei av å tømme kjelleren for vann!  I flere år var han vært plaget av at regnvannet rant inn.

Et Q-Bic Plus fordrøyningsanlegg fra Norsk Wavin satte en stopper for det.

Bekymringene er over

Vår stjernesyklist Edvald Boasson Hagen har gledet oss med seire og forrykende innsats  i mange  berømte sykkelløp gjennom flere år. Senest nå i 19. etappe i Tour de France 2017!  Store deler av året er jeg jo mye ute og farter, fortalte Edvald da vi møtte han.  Med en innkjørsel som leder vann ned mot huset ble det problemer hver gang det regnet.  Så jeg har bekymret meg en god del for huset når jeg er borte. Og slikt går jo utover konsentrasjonen, også.

Løsningen er Q-Bic Plus

9 Q-Bic Plus kassetter er nok til å løse dette overvannsproblemet, fastslår produktsjef VA Vidar Handal hos Norsk Wavin. Noen graver en stor grop som deretter fylles med stein, og får ledet overvannet ned dit. Men en slik løsning består av 70 prosent stein og bare 30 prosent luft, så gropa må være ganske stor for å gjøre nytten. Med Q-Bic Plus består gropa av over 95 prosent luft og mindre enn 5 prosent plast, dermed behøver du bare tredjeparten så stor grop!

Bilen fra Wavin ankom, og femten minutter etter varene var lastet av, stod Q-Bic Plus anlegget fiks ferdig montert i gropa. Det var like enkelt som å sette sammen Lego byggeklosser.  – Q-Bic Plus kassettene veier lite og har bærehåndtak integrert, og det behøves ingen klips eller stablepinner for å låse dem sammen. Du kan bare å slippe dem rett på plass.  

Wavins eneboligpakker er en enestående løsning  - det kan faktisk ikke bli enklere! Og hvem vet - kanskje hjalp færre bekymringer Edvald til flere mange fantastiske prestasjoner? Som bildet viser har det skjedd mye siden leveringen i 2015, både skifte av sykkellag og OL-deltagelse.  Men kjelleren er fortsatt like tørr!

Klikk for å lese mer

La rørleggeren hjelpe deg håndtere overvannet på din tomt. Slik oppfyller du også kommunale krav til overvannshåndteringen - og du beskytter boligen for skader forårsaket av regnskyll og overbelastede rørnett.