Kunnskapssenter

Hva skjer hos Norsk Wavin?  Her finner du  Nyheter, Prosjekter og kommende arrangement.

FTTH 2018

Nok en gang reiser Norsk Wavin med Telecom-gjengen i Norge nedover til Europa der Fiber To The Home holder sin årlige konferanse og hvor Mexichem med Wavin og Duraline er GULL sponsor og således skaffer våre eminente brukere en rabattert inngangsbillett for FTTH Conference 2018.
Les mer

Fremtidens materiale i historisk grunn

fredag 8. mai 2015

Wavin PP Sepio ligger nå under gatene i verneverdige Røros sentrum
Les mer

Etterspurt fagseminar om blåseteknikk

fredag 31. januar 2014

Utbyggingen av fibernett er blant de mest omfattende infrastruktursatsningene i Norge de siste årene. Norsk Wavin, Nexans Norway og Ensto har gått sammen om å invitere bransjen til et fagseminar i blåseteknikk. Responsen er overveldende.
Les mer

Løpende produktutvikling og kvalitet i fokus

onsdag 4. juni 2014

Fibernettutbyggere setter høye krav til at rør og kabler skal tåle tøff behandling og garantere lang levetid. Wavin er en av nordens største produsenter av kabelrørsystemer, og leverer rør som beskytter alle typer kommunikasjon og dataoverføringer.
Les mer

Kunnskap om kvalitet, blåsing og samarbeid

onsdag 4. juni 2014

Behovet for kunnskap om blåsing av fiberrør er stort i et marked der kravet til kvalitet på bredbåndsnett og fiberanlegg er høyt. I samarbeid med Nexans Norway og Ensto Nor, inviterte derfor Norsk Wavin nylig montører, prosjektledere, anleggsledere og andre faglig interesserte til fagseminar i blåseteknikk.
Les mer