City Hall Utrecht
Fem medarbeidere er Nemko-sertifiserte og står klare til å løse enhver utfordring

Håndlaget på strak arm

Norsk Wavin har det siste året opplevd sterkt økende etterspørsel etter produkter og tjenester fra sin Håndlaget-avdeling i Høland. Avdelingen skreddersyr unike løsninger for ethvert kundebehov på kort varsel. 

Spesialproduksjon

Wavin er den ledende produsenten av intelligente, miljøriktige rørsystemer i Europa. Men selv med markedets bredeste standardsortiment hender det likevel at løsninger må skreddersys. Avdelingen for spesialproduksjon på Høland lager spesialdeler når kunden ikke får gjennomført et prosjekt ved innkjøp av standardvarer. Det kan for eksempel dreie seg om en kum der materialvalg, vinkler på inn- og utløpsrør, eller sammensetninger av rørdimensjoner ikke er tilgjengelig som standardløsning. Spesielt forekommer dette på rehabiliterings- og vedlikeholdsjobber hvor kunden ikke har fullstendig oversikt over dimensjonene på prosjektstedet og må sette i gang graving før dette klarlegges. Også ved akutte skader vil det haste med å få spesiallaget en løsning. I slike situasjoner har ofte kunden behov for en rask løsning da anlegget vil være ute av drift inntil produktet er ferdig installert.  Det er ikke uvanlig at Wavin kommer med en løsning over natten, noe kundene setter svært stor pris på. Skreddersydde løsninger fra Wavins Håndlaget- avdeling i Høland er tidsbesparende for kunden sammenlignet med å bedrive sveising på egen hånd under bakken.

Muligheten for å kvalitetssikre produktet på alle måter er også betydelig bedre i et verksted.
ier markedssjef Svein Sørlie hos Norsk Wavin

Effektiv prosess

Wavins produktsortiment utgjør et unikt og førsteklasses råmateriale for spesialtilpasning av ulike produkter som kabelbend, avløpsbend, kummer og deler til X-Stream overvannssystemer. Blant de største kundene er Heidenreich, Ahlsell og Brødrene Dahl på vegne av kommuner, konsulenter og entreprenører. Kundens behov skisseres ved hjelp av tekniske tegninger som godkjennes av kunden før produksjon settes igang. Fokus er på en rask og grundig kommunikasjon med kunden i forkant av produksjon av spesialdeler. Kunden skisserer sitt behov, som deretter fintegnes i riktig målestokk og sendes tilbake til kunden sammen med prisoverslag og leveringstid innen 24 timer. Produktet kan normalt leveres i løpet av to til fem dager.
- Vi skreddersyr etter kundens behov og ønsker, og leverer ofte på veldig kort tid. Vi har eksempler hvor kunden er midt i et prosjekt og det oppdages en utfordring mens anleggsarbeidet pågår. Da stopper prosjektet opp og mye tid kan gå tapt for entreprenøren. Da hiver vi oss rundt og lager delen med én gang.  Håndlaget-avdelingen hos Wavin ble flyttet til Høland for to år siden etter å ha vært en frittstående fabrikk på Rødberg i en årrekke. Avdelingens fem medarbeidere er Nemko-sertifiserte og står klare til å løse enhver utfordring.

Vi gjør vårt ytterste for å kunne kombinere rask service med optimal kvalitet.
avdelingsleder Modolv Ranheim på Håndlaget- avdelingen i Høland


Del denne siden


X
Dette nettstededet bruker Cookies (informasjonskapsler)
Jeg aksepterer