Derfor bør du velge en komplett leverandør for Teknisk VVS

 Foretrekker du å bruke mye tid på å
plukke ut ulike leverandører til ditt VVS-prosjekt, eller ville det vært
lettere å forholde seg til kun én leverandør? Wavin er nå en komplett teknisk
VVS-leverandør, noe som er svært tid- og kostnadsbesparende for våre kunder. 

VVS er et fagområde som favner mye og krever inngående kunnskap. Det å velge en komplett teknisk VVS-leverandør kan gjøre underverker for ressursbruken i ditt prosjekt. 

Én leverandør 

De fleste av oss har vært der: med bruksanvisninger fra én leverandør i den ene hånden, og dokumentasjon fra en annen i den andre. Som prosjektansvarlig bruker du ofte dyrebare ressurser på å holde oversikt og kommunisere med flere leverandører. Fra nå av kan rørleggerne forholde seg til kun én leverandør fra A til Å. Wavin leverer nå alt av teknisk VVS, og er med det en komplett systemleverandør. Wavin har tappevannsystem, gulvvarme, avløpssystemer, rør for kjøle- og varmeanlegg, håndtering av overvann og renseteknikk, som olje- og fettutskillere.

Les også: Strenge støykrav var en av grunnene til at vi valgte Asto

Komplett system

Produkter knyttet til VVS-bransjen utfyller en sentral funksjon i alles hverdag, enten folk vet det eller ei. Det arbeides bak vegger, under gulv og rundt husveggen. Det er mye som skal stemme for at alt skal gå på skinner. Derfor vil det være avgjørende at du har samme gode kvalitet fra start til slutt. 

Tid er som kjent penger. Tenk på det: Det å fullføre handelen i én butikk fremfor flere, er svært tidseffektivt. Ved å tilby et komplett system, sørger Wavin for å tilpasse alle de ulike delene i et prosjekt til hverandre. Følgelig vil kvaliteten og effektiviteten øke betraktelig! Å handle flere systemer hos samme leverandør gir også trygghet. Det betyr at hvis noe skulle feile i en installasjon, så er det kun én person som skal kontaktes og én leverandør som er ansvarlig. Du risikerer med andre ord ikke at flere leverandører fraskriver seg ansvaret fordi systemene deres er brukt om hverandre.

Wavins innholdspakker i BIM Revit leverer en «as built» fremstilling av rørsystemer slik at konsulenter og rørleggere får 100 % samsvar mellom tegning og prosjekt. Innholdspakkene er spesielt utviklet for det norske markedet, og har en intelligent hjelpefunksjon som sørger for at man ikke har mulighet til å velge produkter som ikke er tilgjengelige. Man får en 100 prosent sikker produktidentifikasjon – helt ned på bransjenummer.

Wavin kan også bistå med grundig lydberegning av avløpssystemer og tilbyr totale pakker med produkter og tjenester til ulike prosjekter. Vi er spesialister på planlegging av avløpssystemer med høye krav til støyreduksjon og brannsikkerhet. 

I tillegg gjør klimaendringene og store vannmengder behovet for nye løsninger som håndterer overvann svært aktuelt. Wavin har løsninger som infiltrerer, oppbevarer, leder og renser regnvannet lokalt, samt tilbyr et online beregningsprogram som kalkulerer størrelsen på en infiltrasjonspakke til private eneboliger. Programmet er tilpasset norske forhold og beregningene baserer seg på anbefalinger fra Norsk Vann. 

Med Wavin som komplett teknisk VVS-leverandør er du derfor sikret at din installasjon blir best mulig. 

Les også: Effektiviser prosjektarbeidet med Wavins innholdspakke i BIM Revit

Fleksibilitet


Hørt om fleksibel produksjonsteknologi? For oss betyr dette at hvert rør kan produseres spesifikt til ditt prosjekt og dermed spare deg tid i planleggingsfasen. Dette er kanskje spesielt gunstig ved store prosjekter. Med løsninger skreddersydd for å svare på dine utfordringer, eksempelvis fra rørene blir gravd ned i bakken og helt inn til tappestedene i bygningen, vet du hva du har å forholde deg til. 

Ved å benytte deg av en leverandør med et velkjent rennommé og at kvalitetsstempel fra bransjen vil du slippe unødig uro, også etter prosjektet er ferdigstilt. Med et prosjekt som oppfyller interne og eksterne forventninger til kvalitet, kan du puste ut og fokusere på dine egne oppgaver med god samvittighet. Del denne siden


X
Dette nettstededet bruker Cookies (informasjonskapsler)
Jeg aksepterer