Korrugerte drensrør

Våre korrugerte dreneringsrør på kveil til drenering av vei, mark, plass eller som husdrenering.

Nedlasting

Her ser du noen av dokumentene du kan laste ned. Bla med pilene på skjermen, eller klikk knappen under for å se alle downloads som hører til denne produktgruppen. Se alle dokumenter

Systeminformasjon

Spesielle forhold

Spesielle forhold

De korrugerte drensrørene fås både som topp- og fullslissede og med kunststoffilter etter behov. Dessuten kan vi levere i forskjellige farvekoder og slissestørrelser. På den måten er du alltid sikker på å få en effektiv kvalitetsløsning som matcher dine behov for drenering.

Universelt system

Universelt system

Sortimentet av korrugerte drensrør og fittings er universelt og passer sammen med standard rørsystemer. Derfor er det også et sikkert valg til renoveringsarbeider. Vi har dessuten en rekke spesialdesignede overgangsstykker, som kan kobles til eksisterende installasjoner.

Fleksibelt program

Fleksibelt program

Vi har et komplett program av drensrør og fittings i høy kvalitet i forskjellige utgaver og materialer, som er godkjent etter gjeldende regler og standarder. Rørene leveres i kveiler og kan derfor installeres på forskellige måter. Det gjør det enkelt og fleksibelt å jobbe med.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Drensrør og fittings inngår ofte i et større overvannssystem, hvor de sammen med drens- og sandfangskummer effektivt holder kjellere og fundamenter tørre, skaper sikre veier, sikrer optimale forhold på idrettsanlegg og beskytter dyrket mark mot oversvømmelse.