Fordelere

En shunt brukes til å styre turtemperaturen til gulvvarmesystemet. Til styring av denne benyttes enten en termostatstyrt ventil som sørger for en fast temperatur, eller en utekompensert ventil.

Nedlasting

Her ser du noen av dokumentene du kan laste ned. Bla med pilene på skjermen, eller klikk knappen under for å se alle downloads som hører til denne produktgruppen. Se alle dokumenter

Systeminformasjon

Komplett leveranse

Komplett leveranse

Alle våre shunter leveres med sirkulasjonspumpe og relevante fittings, for eksempel termostatventil, tilbakeslagsventil, automatisk luftutskiller og termometer.

Valg av type

Valg av type

Vi tilbyr fire shuntgrupper: En minishunt har 1 krets med utbyggingssett til 2 kretser, en midishunt har 2-8 kretser, en parallelshunt har 8-16 kretser og en maxishunt fra 16 kretser og oppover.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Vi hjelper deg gjerne å velge riktig gulvvarmesystem. Du kan lese mer om vårt produktprogram for rør, fordelerrør eller styringer, eller du kan diskutere dine konkrete spørsmål med oss. Du kan også benytte vårt beregningsprogram.

Isolering og utekompensering

Isolering og utekompensering

Typene mini, midi og parallell er tilpasset for isolering. Det vil si at vi har gjort plass til isolering ved fordelerrørene. Isolasjonsskål kan bestilles separat, eller til prosjekt. Alle fire typer er tilpasset bruk sammen med utekompensering.