DVR kabelrør på kveil

Bruk dobbeltveggede korrugerte kanaler når du trenger å legge nye nedgravde kraftlinjer. Wavin DVR rør er sterkt og lett samt det er enkelt å håndtere og legge. Vi har optimalisert innervegg for effektiv kabelinstallasjon.Wavin DVR kabelrør(PE) leveres på kveil á 50m og har innlagt trekketråd.

Nedlasting

Her ser du noen av dokumentene du kan laste ned. Bla med pilene på skjermen, eller klikk knappen under for å se alle downloads som hører til denne produktgruppen. Se alle dokumenter

Systeminformasjon

Utvalg

Utvalg

Wavin DVR kabelrør finnes i 50 og 75mm i SN8, samt 110mm i fargene rød, gul, grønn. Wavin DVR kabelrør installeres direkte i grøft eller innstøpes i betong kanal (eks.:OPI-kanal). Wavin DVR kabelrør har de samme termiske egenskaper som Sepio.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Wavin systemer er komplette så snakk med våre eksperter om dine spesifikke krav og for å lære mer om våre løsninger.

Skjøter

Skjøter

Wavin DVR skjøtes med skjøtemuffe for korrugerte rør.

Egenskaper

Egenskaper

Wavin DVR kabelrør(PE) er optimale til bruk for all slags kabelføring, og legges i bakken for å beskytte kabler for strøm og fibernett (FTTH). Wavin leverer et komplett sortiment dobbeltveggede kabelrør, med dokumentert levetid på over 50 år. Rørene har glatt innervegg som gjør det enkelt å trekke kabler frem, samtidig som den korrugerte yttersiden sikrer røret styrke og ringstivhet.