Alupex pressfittings K5

Wavins forbedrede program pressfittings for alupex , Wavin Tigris K5 bygger videre på vår årelange erfaring. Den nye Wavin Tigris K5 er den aller første kobling med banebrytende akustisk lekkasjevarsel. Koblinger man har oversett eller glemt å presse vil avgi en høy fløytelyd ved trykktesting med luft. I tillegg har koblingene forbedret strømning og kan presses med flere trykkprofiler. Tigris K5-systemet tilbyr en lang rekke fittings med nyeste teknologi, fra 16 til 40 mm.

Nedlasting

Her ser du noen av dokumentene du kan laste ned. Bla med pilene på skjermen, eller klikk knappen under for å se alle downloads som hører til denne produktgruppen. Se alle dokumenter

Systeminformasjon

Lydvarsling av lekkasje

Lydvarsling av lekkasje

 Hadde det ikke vært fint hvis rørsystemets koblinger kunne varsle om lekkasjer før det kobles på vann? Nye Wavin TigrisK5 er verdens første pressfittings med akustisk lekkasjevarsel. I lekkasjetester som benytter luft i stedet for vann, vil fittings uten trykk generere en høy og tydelig fløytelyd (+/- 80 dBA) som er lett å lokalisere.

Prøv selv!

Prøv selv!

Få en gratis vareprøve og prøv selv hvordan den akustiske lekkasjevarsleren fungerer. Testpakken består av en bit Alupex-rør, en K5 og en M5 kobling. Vi sender ut fortløpende så langt lageret rekker!

Multi jaw

Multi jaw

Hvilken presseprofil foretrekker du når du presser rørdeler? Med Tigris K5 har det ikke noe å si, fordi både U og Up, TH, H og B kan brukes. Det gjør det mulig å bruke Wavin pressfittings uten å måtte skifte verktøy.

Opti flow

Opti flow

Som oppfølgeren til den forrigeTigris K1 serien , har Tigris K5 noen store forbedringer. Nye Wavin Tigris K5 med Opti Flow har opptil 50 % større innvendig boring, noe som reduserer trykkfallet. Denne økte gjennomstrømningen betyr større kapasitet i systemet.

Pålitelighet er avgjørende

Pålitelighet er avgjørende

Nesten alt er nytt med Wavin Tigris K5. Men én ting forblir den samme: Som hos forgjengeren K1 er driftssikkerheten den viktigste egenskapen til Tigris K5. Den støttes av en levetidstest som er mye strengere enn sertifiseringskravene. Derfor kan Wavin tilby en 10-års systemgaranti for sanitærinstallasjon og varmesystemer. Se mer informasjon i nedlastningsområdet.

BIM

BIM

Vil du øke effektiviteten både under prosjektering og installasjon,  og samtidig  redusere risikoen for svinn og retur?  Våre BIM-filer har fått BSI KitemarkTM. Last ned vår innholdspakke for Tigris K5 fra BIM-senteret.