vendredi 6 septembre 2019

Wavin introduceert Wavin Global 

Gisteren maakte Mexichem – waar Wavin onderdeel van is - haar naamsverandering bekend. Mexichem gaat verder onder de nieuwe naam Orbia. Wavin is er trots op lid te zijn van het Orbia collectief, samen kunnen we de kwaliteit van leven van mensen en gemeenschappen op de wereld verder verbeteren.  

Mondiale uitdagingen, wereldeconomie en wereldwijde klanten vragen om een wereldwijde werkwijze van een bedrijf als het onze – met echt één mondiaal, krachtig merk: Wavin.  
Dat betekent dat Bouw & Infrastructuur merken die onder Orbia vallen, zoals bijvoorbeeld PAVCO, Plastigama en Amanco in Latijns – Amerika, nu de naam Wavin gaan krijgen. 

PAVCO, Plastigama, Amanco zijn bijvoorbeeld alle Bouw & Infrastructuur merken die onder Orbia vallen en nu de naam Wavin zullen krijgen in Latijns-Amerika. Ook in Europa zullen Wavin Ekoplastik, Wavin Pilsa en Wavin Chemidro uiteindelijk alleen de naam Wavin gaan dragen. Ekoplastik, Pilsa en Chemidro zullen als productmerken blijven bestaan. 

Om Wavin naar een wereldwijd merkniveau te tillen, brengen we een frisse en moderne draai aan de huidige visuele communicatie uitingen. Dit maakt het geschikt voor de toekomst.  
We hebben de slogan van ons merk ‘Connect to better’ verwijderd omdat dit onvoldoende aansluit bij ons nieuwe doel. Daarnaast is onze kenmerkende donkerblauwe kleur veranderd naar lichtblauw. Op (sommige) communicatie-uitingen zult u ook de combinatie met het Orbia logo terugvinden. 

Over Wavin 

Wavin is een innovatieve wereldmarktspeler op het gebied van oplossingen in de bouw- en infrastructuur. Gesteund door meer dan 60 jaar ervaring, zijn wij in staat om enkele van de grootste uitdagingen ter wereld aan te pakken: watervoorziening, sanitair, klimaatbestendige steden en gebouwprestaties. 

Lees meer over Wavin Belgie