Ren mee op 9 juni in Zwolle en kom trainen bij het PEC Zwolle stadion

Word jij ons renmaatje?

Ren mee op 9 juni in Zwolle en kom trainen bij het MAC³PARK Stadion van PEC Zwolle en Weezenlandenpark.

Vind jij het ook heerlijk om lekker buiten te sporten en wil je altijd al eens trainen in het MAC³PARK Stadion van de voetbalclub PEC Zwolle. 

Ben je ook zo gek van het spel FIFA en wil je nog betere ‘moves’ leren van professionele E-players? Word dan ons ‘Renmaatje’ tijdens de Wavin 4 mijl op zaterdag 9 juni en maak dit allemaal mee! 

Ren samen met andere kinderen, medewerkers van PEC Zwolle én Wavin de 4 Engelse Mijlen tijdens het Zwolse Halve Marathon Festival en vier na de wedstrijd met ons feest in de Wavin tent. Geef je zo snel mogelijk op om samen met jouw ‘maatjes’ de 6,4 kilometer te rennen.
 

Waarom mee doen?

✔ Leuk, gezond, gezellig!
✔ Hardloop schoenen
✔ 10 running clinics
MAC³PARK Stadion
✔ E-gaming / FIFA
✔ Feest!

 

Running shoes 
Samen lopen, samen trainen
Tien weken voor het evenement wordt er wekelijks een hardlooptraining georganiseerd met professionele trainers, in het Wezenlandenpark én in het MAC³PARK Stadion van de voetbalclub PEC Zwolle. Hoe cool is dat? Je bent vrij om met één of meerdere trainingen mee te doen. De trainingen starten op dinsdag 3 april in Zwolle om 17.30 uur maar je kunt ook latere datum starten. En.. als je je nu inschrijft krijg je niet alleen een Wavin T-shirt maar ook nieuwe hardloopschoenen! Daar kun jij de wedstrijd vast mee winnen!

 

Vraag nu aan je ouder(s)/ verzorger(s) om onderstaande inschrijfformulier in te vullen en wordt ons renmaatje tijdens de Wavin 4 Engelse Mijlen. Mis deze kans niet en schrijf je snel in want vol = vol! 

 

Link naar het inschrijfformulier - Sluit op 23 mei 2018

 

Heb je nog vragen, wil je meer weten? Of wil je zeker zijn dat je als eerste erbij bent, maar je kunt je nog niet helemaal inschrijven, stuur dan alvast een e-mail naar receptie.ho@wavin.com, om deze kans niet te missen! Tot op de trainingen en op de 4 Engelse Mijlen!